No ihan älytön – bikini fitness

Eilen lähdettiin Evan kanssa ajamaan kohti Lahtea ja fitness urheilun vuoden päätapahtumaa Nordic fitness expoa! Kun astuin messuille sisään en voinut uskoa, että taas yksi vuosi oli kulunu ”JUSTHAN MÄ OLIN TÄÄLLÄ”.

Katsoimme sortsisarjan ja Sherko on kyllä ihan ylivoimainen  koko lajissa. Onneksi Suomessa tämän lajin kehitys on mennyt ison harppauksen eteenpäin ja toivottavasti jatkaa samaa rataa.

Tämän jälkeen lähdimme miljoonaa ajamaan, kohti Karlaa ja vauvaa. Siellä he katsoivat videotykillä kisoja livenä ja pikkunen näki isin telkkarin välityksellä <3 Kyllä se pieni ihme saa vaan sydämet sykkimään lujempaa ja äidin vaistot herämään.

Sitten itse aiheeseen, bikini fitness MITÄ HELVETTIÄ!? Taso on aivan jäätävä ja menin ihan sanattomaksi kun eliminaatiokieros lähti käyntiin. En olisi todellakaan osannut tiputtaa ketään heti pois. Kaikki olivat todellakin kunnossa. Suomen bikini fitness on nykyään maailman luokan tasoa, ihan älyttömän kova. Kyllä tuli motivaatiota kerrakseen ja ei auta kun rakentaa kunnon selkä ja pyöreä pakara. Sitte voidaan miettiä pystyykö sitä nousta lavalle. Nyt musat täysille ja Rokki soimaan!

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “No ihan älytön – bikini fitness”

  1. Omaan silmään alle 164cm bikinin taso oli melko huono :/ muuten aika kova! 🙂

  2. Oli kyllä kova taso. Itseä hämmensi eniten, miten kova Melina Keltaniemi voi olla? Pro-kortti ja Nordic Pro:n toinen sija, ja ikää mitä, 21??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta