Haluan vielä kisata!

Muutama päivä enään NFE:hen, kuinka moni on tulossa katsomaan kisoja? Minä olen tulossa rakkaan ystäväni kanssa sunnuntaina. Samalla menemme katsomaan kummipoikaani ja tietenkin tuoretta äitiä. Kovasti odotan, että pääsee taas päiväksi hengittämään todellista fitnessilmaa, kaikki on niin fitissä ja motivoituneita. Kisaajat ovat kauniita ja ruskeita, toiset onnensa kukkuloilla ja samalla toiset surun murtamia.. Oi voi, kun tiedän itse miten kovaa vuoristorataa tuo kyseinen päivä on. Se adrenaliini mikä nousee varpaista hiustyveen saakka, kun nouset lavalle on aivan käsittämätön. Sitä ei pysty sanoin kuvailemaan, kuinka upeaa se on. Tämän takia varmasti myös todella koukuttavaa! Koko matka siihen pisteeseen ja sen jälkeiseen tyhjiöön on psyykkisesti ollut minulle välillä todella raskastakin, mutta jokaisesta kerrasta olen henkisesti kasvanut vahvemmaksi.

Saa nähdä kuinka kova kisakuume sunnuntaista tulee, vai tuleeko.. 🙂

Olin alku viikon pienessä flunssassa, mutta nyt olen saannut itseni täysin terveeksi. Yhden treenin jätin välistä, mutta muuten olen saannut tehtyä edelleen kovia treenejä. Jos saan tarpeeksi kehitystä aikaiseksi olen päättänyt, että haluan vielä kisata. Haluan vielä nousta lavalle parhaimpana Kristana niin, että pystyn pää pystyssä toteamaan ”olempa paljon saannut kehitystä verrattuna 2016 kisoihin”. Totuushan on se, että ikä alkaa painaa päälle ja jossain vaiheessa olisi ihana perustaa myös perhe. Ennen sitä haluan toteuttaa tämän kisaprojektin ja katsotaan milloin sen toteutan. Itselläni on tarkka visio, mutta kaikki riippuu saanko tarpeeksi selkää ja muutenkin yläkroppaa rakennettua! Motivaatiomies on myös antanut siunauksen tälle, joten muiden mielipiteillä ei ole merkitystä.

Fitnesspölyisin terveisin, nähdään Lahdessa!

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Haluan vielä kisata!”

  1. Jes, tätä oon odottanut!! 😄 Ihan mahtavaa, jos sut nähdään vielä lavalla ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta