Pentu arki jännittää!

Tuli niin kova ikävä meidän karvaistalasta, joten eilen menimme moikkaamaan Mossia. Hän oli viikonloppuna ollut ensimmäistä kertaa eläinlääkärintarkastuksessa ja ihan 10/10 poika! Kaikki kunnossa ja lääkärikin totesi, että hän jää pieneksi. Tässä kahdessa viikossa hän oli kasvanut huimat 60g, joten kokonaispaino tällä hetkellä on 800g. Voi rakas.

Rakkaamme <3

Vaikka painoa ei ollut paljoa tullut, oli hänestä tullut koira! Viimeksi hän muistutti hieman marsua, kun kävely ei oikein luonnistunut ja hän oli todella pieni. Nyt kuitenkin leikittiin ja esitettiin niin kovasti, että tuli  jopa oksennut. Hän on alkanut syömään raakaa jauhenlihaa, joten koko perhe sitten syö samaa ruokaa. Hänestä oli tullut kunnon vilivilperi ja näykki faijaa jo varpaista, luonetta ja itsevarmuutta ei meidän poitsulta puutu 😀 Pitäähän sitä olla, kun tähän perheeseen muuttaa!

Pötkylä <3

Kun Sofi muutti meille 16 vuotta sitten olin itsekkin niin nuori, etten muista kauhesti miten se pentuarki alkoi. Olin vaan maailman onnellisin. Nyt aloitamme Jonin kanssa kaiken yhdessä alusta. Uskon, että Sofi katsoo ylhäältä nauraen ja onnessaan,  kun Moss muuttaa meille. Hän vaikuttaa todella saman luonteiselta, yhtä läheisyyden kipeä, itsevarma reepertti <3

Olet meille jo nyt tärkein!
kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “Pentu arki jännittää!”

  1. Toivotan pitkää pinnaa ja johdonmukaisuutta tulevaan perusteen! Itsellä tällä hetkellä reilu 7kk pentu ja voin sanoa että vähän jo helpottaa. Nauttikaa pennun kanssa touhuamisesta ja yhteisestä tekemisestä. Suhteen luomiseen ja sosiaalistamiseen kannattaa panostaa! Ne kantaa hedelmää sitten tulevaisuuteen kun jaksaa panostaa paljon pentu aikana varsinkin nopean oppimisen kaudella! Järkätkää koti pennun kestäväksi ettei tule vaaratilanteita pennulle eikä syö maailmaan tutustuessaan mitään kiellettyä. Moss on kyllä suloinen😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 11
Tykkää jutusta