Jopa miehet herkistyy!

Maailman suloisin ja viattomin pieni ihme on kummipoikani. Eilen tapasimme ensimmäistä kertaa ja voi luoja miten sydän pakahtui rakkaudesta. Kyllä siinä isot miehetkin herkistyy väistäämättä!

Tämä kuva otettiin eilen Lahden sairaalan pihalta. ”Olen kummitäti!! <3”

Sain onneksi työvuorot siirrettyä, jotta pääsimme lähtemään Lahteen! Olimme molemmat aika jännityksessä, kun ajelimme ja 1h matka tuntui kolmelta. Eniten jännitystä aiheutti ajatus ”mitä jos hän alkaa itkemään tädin nähdessään” . Ei pelkoa poitsu nukkui koko vierailumme. En ole koskaan nähnyt noin pientä ihmistä, vauvan tuoksu on jotain todella maagista!

Seuraavaksi odottellaan maanantaita, koska menemme katsomaan Mossia! Olen niin onnellinen siitä pienestä pallerosta! Olemme ostaneet hänelle kaikki valmiiksi. On heijastin flexi, jossa neonkeltainen naru. Turvallisuus ennen kaikkea, eihän tuollaista pientä voi tuolla pimeässä nähdä ilman heijastimia. On sadettakki ja auton turvaistuin, peti, vaatteita. Meidän pallero tullaan lellimään pilalle <3

Tähän rakkauskuplaan om hyvä lopettaa, ihanaa viikonloppua kaikille!

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Jopa miehet herkistyy!”

  1. Kannattaa pentuajan jälkeen miettiä muuta hihnaa kuin flexiä, vaikka koira onkin pieni niin se oppii siinä jatkuvaan vedon tunteeseen mikä aiheuttaa niskajumeja, joista se ei tietenkään osaa itse kertoa…

    • Kyllä meillä on tavoite opettaa hänet niin ettei vedä vaikka valjaat onkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta