Kaksi päiväiset juhlat!

Hanna <3

Kaikki sanat, jotka ovat lipeviä ja ällöjä voisin tähän nyt listata peräkkäin. Oli nimittäin niin ihana viikonloppu, joka onnistui 100%.

Kello 0:00!

Lauantaina juhlimme ystävien kanssa ihan pilkkuun asti ja taisi meillä Jonin kanssa kahdestaan mennä auringonnousuun saakka. Jos on hauskaa ja juttua riittää niin miksi turhaan menisi nukkumaan. Muutama tunti nukuttiin ja sitten alkoi virallinen syntymäpäivä.

Hyppäsimme autoon ja Joni ei tiennyt päivän kulusta mitään. Eniten hän stressasi jos olen järjestänyt jotain urheilua 😀 Ei olisi kunto tainnut kummallakaan riittää. Ei me menimme romanttisesti aamupalalle Hesburgeriin, kyllä! Siitä mega-ateriat naamaan ja jatkettiin matkaa. Joni oli niin väsynyt, että onneksi nukahti autoon. Herätessään hän ei tajunnut yhtään missä olimme, kunnes kulman takana näkyi Clarion.

Ei muutakuin ylimpään kerrokseen huoneeseen syömään herkkuja ja ottamaan todella rennosti! Hienoin hotelli Suomessa missä olemme ollet, suosittelen jos haluat romantiikkaa ja herkutella aamupalalla!

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Kaksi päiväiset juhlat!”

  1. Ihanalta kuulostaa! <3 Mitä maksoi yö Clarion hotellissa, jos uinti yms sisältyy? Olisi kyllä niin romanttinen lahja myös omalle puolisolleni 🙂

    • Kannattaa kattoo heidän sivuiltaan paljon maksaa yö <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta