Tämä viikko muistetaan vielä keinutuolissa!

Sanoin eilen Jonille ”tullaan muistamaan sun 30v synttäri viikko ikuisesti, koska elämän isoimpia asioita tapahtunut” <3 En tiedä onko yläkerrassa ollut suunnitelma tätä varten, sillä keväästä saakka tuntunut ettei asiat mene halutulla tavalla eteenpäin.

Olen onnellinen!

Yksi talotoimittaja sai valheillaan meidät kesällä niin lannistumaan, että meinattiin laittaa tontti myyntiin ja muuttaa kerrostaloon. No siitä noustiin ja reippaasti kohti uusia haasteita. Nyt on sopparit Kastellin kanssa ja tästä ei enää peräännytä. Eilen olimme tontilla meidän vastaavan mestarin kanssa pitämässä suunnittelu palaveria. Uskomatonta, että kaikki asiat alkavat nyt rullaamaan kunnolla kun pääsuunnittelija hoitaa kaikki luvat yms puolestamme. Ei sitä edes uskoisi kuinka paljon paperia joutuu tilaamaan monesta eri paikasta.

Meidän tehtävä on käydä kuulemassa naapurit ja pyytää rajanaapureilta poikkeuslupaa, jotta saamme rakentaa 2m rajasta. Toivon todella, että he suostuvat, jotta saisimme piha puolelle vielä enemmän tilaa. Tänään se selviää.

Huomenna on sitten herran juhlapäivä, vaikka virallinen 30v on vasta sunnuntaina. Ei huolta olen kehittänyt meille ohjelmaa maanantaihin saakka, eli pitkä viikonloppu tiedossa <3

Mossista kuulette myöhemmin lisää. <3 Kiitos tuhannesti onnitteluista meiltä kummaltakin, vielä 19 päivää pitää jaksaa odottaa, että hän poitsu muuttaa kotiin. Menemme kyllä vierailulle uudestaan ensi kuun alussa <3

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “Tämä viikko muistetaan vielä keinutuolissa!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta