Nimet alla ja tästä se lähtee!

Ihania kommentteja laitoitte edelliseen postaukseen, kiitos! Muutos vaiheet elämässä syö energiaa ennenkuin varsinaisesti mitään on tapahtunut.  Olemme kummatkin kovia pähkäilijöitä ja minä hoidan meidän perheen stressauspuolen oikein kattavasti, joten sekin on syönnyt innostusta kirjoittamiseen.

Eilen kuitenkin yksi isoin kivi tippui sydämmeltä, kun nimet oli laitettu alle talotoimittajan kanssa. Tähän mennessä isoin kivi, vaikka kyllä noita kiviä varmasti alkaa taas kerääntymään kun rakentaminen käynnistyy. Olemme nyt kuulleet kymmeniltä eri tahoilta kauhutarinoita, kuin budjetit ei pidä ja pankista haetaan lisää lainaa yms. Meillä kuitenkin etuna se, että on aikaa tehdä itse. Talo olisi  maksanut yli puoli miljoonaa, jos olisimme ottaneet avaimet käteen. Kaikki olisi tehty nenän eteen valmiiksi, mutta me teemme itse 😀 Kuulostaa hauskalta ”tee se itse talo”.

Alakerta tehdään harkoista, jonka päälle talotoimittaja rakentaa yläkerran. Sekään ei ole sisältä valmis vaan itse laitamme laatat lattiaan ja levyt seinään. Onneksi on paljon auttavia ja osaavia käsiä lähellä niin emme tule olemaan sormi keskellä suuta. Saati youtubessa katsomassa ”miten rakennetaan talo”-videoita. Ei kyllä Joni tietää ja osaa paljon, minä komppailen taustalla.

Nyt meidän pääsuunnittelia on työn touhussa, että saadaan luvat mahdollisimman pian vetämään ja sitten vielä pyöritellään lupakuvia. Uskoisimme, että vielä loppuvuodesta alkaa kellarin rakentaminen! JIPPIII!

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Nimet alla ja tästä se lähtee!”

  1. Mihin toimittajaan päädyitte? 🙂 Tsemppiä urakkaan! Meillä oli avaimat käteen ja silti oli hirmuisesti itse tehtävää mitä ei olis osannu edes kuvitella 😀

    Mutta voin kertoa, että muutto uuteen on kaiken sen stressin arvoista <3 ollaan nyt 4kk asuttu omassa. Piha vielä laittamatta, mutta pikkuhiljaa. 😀

  2. En tunne sinua muuten kuin blogin kautta mutta oon saanut vaikutelman aidosta ja sydämellisestä ihmisestä. Ihanaa syksyä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta