Mitä minulle kuuluu?

Enpä ole hetkeen taas kirjoittanut, siihen löytyy hyvä syy. Sanotaan vaikka näin, että vuosi sitten kirjoitin paljon, paljon enemmän kuin nykyisin. Välillä päässä ei pyörinyt mitään ja otin kauhean stressin, ”mistä tänään kirjoitan”. Kuitenkin sitä ala-arvoista tekstiä tuli väännettyä, jotta saisi enemmän lisätuloja.

Nyt olen varmaan sen verran kasvanut tuosta ajatuksesta ulos, etten halua/pysty kirjoittamaan ihan pelkästä päivän säästä.. Nämä tekstit, kun jää ikuisesti leijailemaan johonkin bittiavaruuteen.

Mitä olen nyt touhunnut sitten? Olemme saanneet suunniteltua vihdoin talon pohjapiirrustukset, kiitos äidilleni joka piirsi ne puhtaaksi tietokoneella! Maanantaina on sitten se päivä, jolloin laitetaan nimeä alle talopaketti firman kanssa. Jos vain pääsuunnittelijamme hyväksyttää kaiken myös tämän viikonlopun aikana.

Olen myös treenannut aika perkuleen kovaa! Paino on noussut tasaisesti noin 200-500g 1-2 viikossa, joten se ei ole häirinnyt. Ei ole ollut nesteinen olo, joten kaikki paine on mennyt lihakseen. Ruokaa syödään melkein 3000kcal päivässä ja silti on alkanut taas nälkä muistuttamaan itsestään. Kroppa siis sisäistänyt hyvin, että nyt treenataan kovaa ja syödään paljon.

Kaikki on todella hyvin, vaikka vettä sataa taivaan täydeltä.  Ensi viikko onkin omistettu herralle, joka täyttää pyöreitä. Hän todennäköisesti suuttuu, jos saa tietää minun sitä julkisesti huutelevan. 😀

<3 :llä Krista

 

kristaseuna

5 vastausta artikkeliin “Mitä minulle kuuluu?”

    • Itse suunnittelu pohjapiirrokset ja talopaketilta tulee meille ulkoverhous pelkästään .. Anteeksi jos epäselvästi kirjoitettu.

  1. huomannut myös hiljaisenolosi mutta hyvä toisaalta ettei kirjoita vaan turhaan hölynpölyä(esim juuri tuo sää)tai velvollisuuden takia. oletko miettinyt bloggaamisen lopettamista tai siirtymistä muuhun blogiaiheeseen esim. tuohon remonttiprojektiin? voisit kirjoittaa tuota massankasvatuksesta lisää tai jonkinlaisen postaussarjan? ruokavalioesimerkki? punnitsetko nyt?

  2. Väkisin ei tarvitse meille lukijoille koettaa mitään vääntää, kirjoita postaus sitten kun se tuntuu hyvältä ajatukselta ja löytyy hyvä aihe josta kirjoittaa.
    Ihanaa, että taloprojektinne etenee lisää. Siitä olisi mielenkiintoista edelleen lukea tekstiä. 🙂
    Hyvää syksyn jatkoa teille ja onnea herralle, joka tulee täyttämään pyöreitä. 😀

  3. Talon rakennusprojektia olisi mukava seurata, kun itselläkin joskus haaveissa omakotitalo. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta