SHOKKI VIIKKO

On taas pidempään tuntunut, että ei ole mitään sanottavaa tänne blogin puolelle. Olen paljon miettinyt ja pohtinut elämää ylipäätään ja mitä haluan tältä hetkeltä. Mikä ja ketkä tekevät minut onnelliseksi.  Mikä ja miksi jotkut asiat  vievät kaiken positiivisen energian päivistäni.

Sanotaan vaikka näin, että tällä viikolla on tullut paskaa joka tuulettimesta. Ihmisten välinpitämättömyys ja ilkeys on tullut taas hyvin tutuksi. Olen kertakaikkisesti todella väsynyt henkisesti tällä hetkellä. Asioita on jotka pitää käydä läpi, mutta tapoja on monia. Voi luoja, kihisen kun tätä kirjoitan eikä tässä varmaan mitään järkeä ole.

Ilman tiettyjen henkilöiden tukea ja kuuntelua olisin varmaan tämän viikon ansiosta hullujen huoneella. Minulla menee kaikki henkilökohtainen ihon alle ja siitä ä on vaikea enään päästä pois. Saati antaa arvostusta takaisin.

Lähden tästä salille purkamaan tätä raivoani, vaikka sekin oli noteerattu 😀 Miten ihmisillä on aikaa tutkia muiden tekemisiä? Herranjestas yritetään kaikki keskittyä omaan onnellisuuteen ja ei yritetä riistää seesteisyyttä myöskään muilta!

 

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “SHOKKI VIIKKO”

  1. Älä ota tätä hyökkäyksenä, vaan rakentavana palautteena 🙂 Mutta mitä luulet, saako lukija jotain irti tälläisestä postauksesta? Itse en ainakaan. Kerrotaan vähän vihjaillen jotain, mitä ei kuitenkaan kerrota, ja lisätään sekaan vähän sumea selfie. Vaikka tän postauksen lukemiseen ei minuuttia tai paria enempään menekään aikaa, niin lähinnä tulee sellainen olo, että juupajuu, tuhlaanko oikeesti tällaiseen aikaani, en todennäköisesti enää klikkaa tätä blogia auki.. Ja syy, miksi kirjoitan tän kommentin ja tuhlaan lisää sitä aikaani, on se, että sulla on välillä ollut ihan hyviäkin postauksia 🙂 Toivottavasti saat tästä jotain irti!

    • Haluan ilmaista tukeni ylemmälle kommentille – etenkin juuri sen takia, että lukiessa tämän tyylisiä juttuja tulee juurikin tuo vastareaktio blogille. Samanlainen inhotus tulee FB-päivityksissä, joissa vaikkapa ”raivotaan jollekin niin paljon” tai ”ollaan niin onnellisia tän päivän tapahtumista”, mutta sitten ei kerrota mitään yksityiskohtia. Blogisi on ollut pitkään lukulistallani, mutta laatutarkkailu se on lukijoillakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 11
Tykkää jutusta