MINUN SYNTTÄRIT!

Tämä on se päivä, jolloin vanhenen. Tasan 27 vuotta sitten synnyin. Minut nostettiin äitini vatsan päälle ja olin katsonut häntä suoraan silmiin isoilla silmilläni. Tätä kohtaamista ei kuulemma koskaan unohda <3

Myös tasan 27 vuotta sitten pidin niin kovaa meteliä synnärillä, että muut äidit luulivat kissaksi, äiti ylpeänä ”minun prinssessani huutaa” 😀 Näinä päivinä myös taistelin henkeni edestä nimittäin kätilö yritti väkisin syöttää minulle tuttelia. Onneksi olin heti jääräpäinen ja kaksi kertaa riisuiduin potkupuvusta, koska tiesin maidon olevan kuoleman tuomioni. Sitä roiskahti kasvoilleni, jonka jälkeen allergia huomattiin!

Kuolannut tätä kelloa pitkään ja nyt se on minun! Kiitos kultani!

Tässä sitä ollaan 27 vuotta vanhempana ja vahvempana kuin koskaan aikaisemmin!

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “MINUN SYNTTÄRIT!”

  1. Onnea! 🙂
    Saanko kysyä sun päivärytmityksestä? Et miten ehit nukkuu joka päivä päiväunet ja kuinka pitkät nukut? Entä kuinka pitkät yöunet nukut? Missä välissä ehit pyykkään, siivoon, tekeen ruokaa ym 😀 olis kiva kuulla enemmän 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta