Päiväni rytmitys syksyllä!

Jatkuva uni ja väsymys antaa minulle vain yhden viestin: syksy on tullut ja on aika kerätä akkuja tulevaan kaamokseen. En hypi riemusta, tämä vuodenaika ei koskaan ole ollut minulle mieluisa. Onhan puut hetken kauniita, kun niitä koristelee eriväriset lehdet. Sitä kestää tasan viikon, jonka jälkeen ne tipahtavat. En halua masistella, koska tiedän keväällä syntyneiden nauttivan tästä vuodenajasta enemmän kuin valonjuhla keväästä.

Onneksi nyt on niin monta projektia meneillään, etten kerkeä hirveästi istumaan kotona katsellen ulos. Kokoajan menossa ja sen hetken, kun kotona olen nukun joko päikkäreitä tai yöunia. Tämä rytmitys sopii minulle!

TYÖT
PÄIKKÄRIT
SALI
YÖUNET
Tällaisella rytmityksellä menty nyt arki 😀

Treenit ovat olleet niin rankkoja, että työmatkapyöräily on jäännyt enään satunnaiseksi 😀 Painetta on lihaksiin tullut, koska vanhat paidat alkavat kiristää selästä ja olkapäistä! Jes, koska sitä X-mallia haetaan ja minä tarvitsenkin lisää lihaa yläkroppaan! Haluan myös takareidet ja vatsalihakset, koska ne ovat aina hermottuneet huonommin. Tasapainoisuus on kaiken A ja O.

Ensi viikolla todennäköisesti kirjoitetaan talotoimittajan kanssa nimet paperiin. Meillä on kaksi eri firmaa, joita kilpailutamme. En malta odottaa, että saadaan lyötyä kuokka maahan ja aloittaa maatyöt. Onneksi tässä on niin paljon positiivisia juttuja, joten ehkä se marraskuu taas menee huomaamatta ohi.

Vaikka kesä ei kunnolla alkanut tänä vuonna on ollut ihana tapahtumia ystävien kanssa, maailman paras reissu Rodoksella ja uusia tuulia muutenkin, jotka tekevät minut onnelliseksi.

Kuinka moni tykkää syksystä enemmän kuin keväästä?

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Päiväni rytmitys syksyllä!”

 1. Heips krista!
  On aivan pakko kommentoida tähän postaukseen kun on niin ajankohtainen! Harmittelin jo viime syksynä kun kerroit sinulla olevan vaikeaa pimeyden keskellä! Itse kun olen täysin syys-ihminen ja herään kesän ällön hellekooman jälkeen eloon syyskuun kynnyksellä! Loka-Marraskuu on myrskyineen paras aika vuodesta! Toivottavasti tämä loppuvuosi olisi sinullekin helpompi kun kaikkea muuta kivaa meneillään elämässä!

  • Voi Heini kiitos piristyksestä! Aina sitä vaan ihmettelee, kun kuulen tuon mielipiteen 😀 miten joku voi nauttia niin eri asioista, mutta se on elämässä rikkaus <3 kiitos tsempeistä <3

 2. Moikka Krista, koitin jo aiemmassa postauksessa kysyä tätä, joten kysynpä nyt uudelleen. Eli mistä ostat/saat treenitrikoosi ja onko sulla jotain lempimerkkejä? Minkä merkkiset ja mistä ostetut on esim. nämä trikoot tämän postauksen kuvissa? Sulla on aina niin kivan näköisiä pöksyjä ja itse en tahdo löytää mistään .. 🙂

  • Moikka Anna!
   Vaatteet tässä on boombody storelta ja bomfitiltä. Kaikki reeni vaatteet on noista nettikaupoista tai bodyactionilta 🙂 kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta