Uuden työn työhyvinvointipäivä ja babyshowereita

Viikonloppu oli taas aivan sairaan kiva! Lauantai aamusta kävin salilla tekemässä kovan selkätreenin, joka oli virhe. Meillä oli siis uuden työpaikkani järjestämä työhyvinvointipäivä, jossa oli  aluksi ”kevyt kuntotesti”. Suoraan siitä menimme Korkeesaaressa sijaitsevaan Korkee puistoon. Meidän on Jonin kanssa pitänyt 3 vuotta mennä kokemaan puisto, mutta se on varmaan liian lähellä ettei ole saannut aikaiseksi 😀

Oli aivan super hauskaa, mutta samalla ÄLYTTÖMÄN RASKASTA! Käteni olivat ihan tulessa ja yhdessä etapissa luovutin kesken kiipeämisen, koska kädet eivät jaksaneet. Tulipa luuseri olo, kun työkaverit menivät suitsait sukkelaan ja itse ihan paniikissa tulin puusta alas 😀

Kaimani <3

Loppu päivän olimme jahdilla seilaamassa ja nautittiin toisisamme seurasta. Mulla on kyllä ihan huippu työkaverit  ja iso kiitos kun olette ottaneet minut avosylin vastaan.

Kollegani <3

Eilen järjestettiin ylläri babyshowerit minun parhaalle ystävälle Karlalle. Ja onnistuttiin ainakin puoliksi yllättämään tuleva mamski <3 itkuhan siinä tuli kun lähdimme Evan kanssa ja tajusin seuraavan kerran näkeväni kummipoikani! Onnesta soikea täällä odotellaan!

Mamski onnellisena <3
Kumski on yhtä onnellinen <3
kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “Uuden työn työhyvinvointipäivä ja babyshowereita”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 8
Tykkää jutusta