Viikonloppu +myrskyn tuhot

Olipahan viikonloppu ei voi muuta sanoa! Lahden reissut eivät vaan koskaan petä! Aina on yhtä ihana nähdä rakkaita ystäviä, siitä saa virtaa moneksi viikoksi eteenpäin.

Lauantai aamusta lähdimme ajamaan Mikkeliin asuntomessuille hakemaan fiilistä rakentamiseen ja sisustamiseen. Kolme tuntia juoksimme kohteesta toiseen ja vain yksi kohde oli meidän tyylisemme. Tärkein idea oli nähdä uusia talonrakennuttajia ja ensi viikko meneekin tarjouksia saadessa.

Sieltä ajelimme Lahteen rakkaiden luo ja teimme juhla-aterian vasta valmistuneelle sotatieteiden maisterille! Mahat täynnä katsottiin jännät yleisurheilun hetket ja pahalta tuntuu ettei Bolt saannut ansaitsemaansa lopetusta uralleen.

Tänään treenattiin valmentaja kanssa ja huh miten paljon opin uutta. Käytännössä opin hermottamaan lihakseni uudestaan ja olo on kuin onkimadolla! Varmasti alkaa tyttö kehittymään, kun opin treenaamaan uudella tavalla!

Naapuri soitteli aamulla, että tontilla käytännössä kaikki puut olivat kaatuneet eilisen myrskyn ansiosta. Äsken kävimme katsomassa ja kyllä siellä oli aikamoinen puusavotta vastassa 😀 Eipähän tarvi itse hikoilla, kun yläkerran Jesse kävi avustamassa!

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta