Ohjelmani

LEPOPÄIVÄ! En muista koska viimeksi olisin näin kovasti nauttinut lepopäivästä. Älkääkä ymmärtäkö väärin tuota, nimittäin olen tehnyt kolme reeniä peräkkäisinä päivinä ja nyt on koko kroppa ihan rikki. Jokaisen treenin jälkeen olen kirjaimellisesti voinnut pahoin ja ruoka ei ole maistunut oikein loppuiltani. En myöskään muista milloin viimeksi olisin väkisin syönnyt ruokani! Tämä menee kuulemma viikossa ohi. Tärkeintä on se, että nyt kroppa vastaanottaa ärsykkeen ja toivottavasti myös kehitystä tapahtuu.

Ruoka ja treeniohjelmani ovat aivan eri levelillä kuin koskaan aikaisemmin. Ja moni sanoo tätä vaihtaessaan valmentajaa, mutta nyt oikeasti ollaan fitness gurun käsissä. En missään nimessä aliarvioi edellistä valmennusta, koska meillä sujui Fitfarmin kanssa kaikki paremmin kuin hyvin ja ihania ihmisiä koko firma pullollaan <3 Nyt kuitenkin olen kiksahtanut näihin ohjelmiin täysin.

Kolme treeniä ja lepo on sykli, jolla tällä hetkellä treenaan. Ja ruokapuolesta voin kertoa, että syön PALJON! Ei ole tehnyt herkun herkkua mieli, joka sekin on uusi fiilis. Ja en halua nyt alkuun sekoittaa kroppaa syömällä berliininmunkkia +sipsiä+karkkia ja mega-ateriaa, jota on mennyt viikoittain. Haluan katsoa paljonko paino nousee vai nouseeko, kun syödään puhtaasti, mutta paljon.

Treenipäivä, lepopäivänä ja lepopäivän jälkeisenä päivänä syödään eri ohjelmilla. Ei ainakaan käy tylsäksi! Nyt laitan jalat kattoon ja lepäilen loppuillan <3

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Ohjelmani”

  1. Krista tämä oli paras postauksesi pitkään aikaan; terveitä ajatuksia ei mitään ”rangaistus/paasto/överitreeni” aiheista. kuulostaa hyvältä tuo sykli samaan pyrin minäkin. onko painon nousu nyt tavoitteena? saako kysyä mikä valmennus valmentaja sulla nyt on? puhtaalla ruoalla varmasti tulee tuloksia kunhan ei liian ehdoton ole. jatka samalla terveellä, monipuolisella, sallivalla linjalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta