Minun uusi valmentajani!

Ajattelin etten hehkuta koko asiaa, mutta toisaalta en pysty pitämään tätä kaikkea sisälläni. Olen pitkään miettinyt valmentajan hankkimista, koska ”mistään ei ole tullut mitään”. En saa haluttua kehitystä ja kieltämättä motivaatiokin omia ohjeita noudattaen on eri levelillä.

Oikeestaan minulla oli vain yksi vaihtoehto valmentajan suhteen.  Olin päättänyt unohtaa koko asian, jos hän kieltäytyy! Onnekseni näin ei tapahtunut vaan sain tahtoni läpi. Herran nimi on Ville Isola, joka toimii Suomen Fitnessurheilu ry:n toiminnanjohtajana. Minua jännitti aivan kauheasti, kun muutama viikko sitten olimme syömässä. Onneksi Karla osaa lukea ajatukseni ja lopetti lauseen, jonka aloitin <3 

Luottamus ja auktoriteetti ovat syntyneet jo ennen valmennussuhteen alkamista ja tiedän tämän tuottavan tulosta! Meillä on kaksi eri ”suhdetta” nimittäin kylässä olen kummitäti ja salilla valmennettava.

Olen saannut jo uudet ohjelmat, joita heti aloin noudattamaan. Nyt tarkasti seurataan kuinka kroppa alkaa vastaan ottaa ärsytystä ja uutta ruokaohjelmaa, en malta odottaa. Jonin sanoin ”sä oot valmis ja motivaatiomieskin on taas valmis”.

Kribi

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Minun uusi valmentajani!”

  1. Jeee! Tätä mä oon odottanut. 😊😊 mun mielestä sun fysiikka on aina ollut paras vaikka kuka sanoisi mitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 13
Tykkää jutusta