Paikalliset ystävät!

Täällä on niin ihanaa! Eilen aamulla lähdin heti lenkille, koska se on yksi lomien kohokohta! En tiedä mikä siinä kiehtoo, kun juoksee tyhjällä rannalla ja on hiljaista. Lenkin puolessa välissä näin neljä kulkukoiraa ja tunnetusti rakastan koiria oli ne minkä näköistä tai kokoisia tahansa. Aloinkin juttelemaan heille ja yhtäkkiä kaikki neljä olivat seuranani. Ihmiset nauroivat nähdessään tytön pinkeissä housuissa, jolla kaksi isoa koiraa kummallakin puolella ja kaksi pientä juoksivat takanani. Sydämmeni särkyi, kun jouduin kieltämään heitä tulemasta hotelli alueelle. Juoksin nopeasti huoneeseen kertomaan Jonille.  Harmittaa niin paljon etten ottanut lenkille puhelinta mukaan..

Vanhakaupunki on ihana!

Lähdin tänään aamusta samalle lenkille eikä karvaisia ystäviä näkynyt. Ehkä vielä jonain aamuna kohtaamme <3 Olemme syöneet kuin siat, mutta myös oltu kokoajan liikkeessä. Huomaa, että alkaa tulla vanhaksi, koska palaminen on iso EI! Eikä jaksa muutenkaan puolta tuntia kauempaa makoilla. Vuokrasimme pyörät ja eilen tulikin 20km poljettua ja loput 10km käveltyä. Kyllä uni maistui yhtä makealta kuin kaikki herkut mitä olemme syönneet.

Pus Krista

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “Paikalliset ystävät!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta