Kalastajan vaimon elämää

Verkkarit päälle ja auton nokka kohti iloista Itä Suomea. Eilen Lahden reissun jälkeen ajoimme mökille, jotta Joni pääsee muutamaksi päiväksi kalaan ennen rantalomaa. Tässä me nyt ollaan järvellä aamun puutöiden jälkeen. Vaarini olisi ylpeä, jos vielä eläisi ja näkisi minut kalassa. Sanotaanko näin, että olen vain seurana, koska kaloihin en koske!

Mamski ja ”Seppo” <3

Nyt on motivaatio treeneissä niin korkealla, että kävin tekemässä mäkitreenin aamusta. Päätin, että reissussa ei etsitä lähintä salia vaan silloin otetaan vielä rennosti kaiken suhteen. Elokuussa minulla alkaa uusi projekti, joka vaatii kaiken keskittymisen treeneihin. Onneksi siis valitsimme talopaketin, koska muuten nämä kaikki yhdessä saattaisi olla liian iso pala purtavaksi. Näistä suunnitelmista tulen kertomaan enemmän kun palaan takaisin arkeen, mutta sen sanon JEEE OLEN NIIN VALMIS!

Parasta, kun voi olla ihan räjähtänyt!

Nyt jatkan makoilua täällä veneessä, vaikka aurinko ei paista niin lämmintä on!

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta