Motivoidaan toisiamme!

En muistanutkaan kuinka paljon nautin Motivaatiomiehen kanssa treenaamisesta! Emme ole käynneet 3kk yhdessä salilla ja tällä viikolla aloimme taas yhdessä treenaamaan. Voin kertoa, että koko kroppa on aivan kipsissä. On se kumma kuinka paljon saan virtaa siitä, kun olemme samanaikaisesti ”työn touhussa” . Ehkä minulla on pieni näyttämisen halu ”kyllä minä jaksan”. Haluan myös, että minusta ollaan ylpeitä! Minua motivoi se, jos treenikumppani puhkuu motivaatiota ja tekee aina täysillä kaikki reenit! Päivieni kohokohta on ollut illat, kun pikku päikkäreiden jälkeen lähdemme salille! Pienessä on ihmisen ilot, mutta sehän elämässä on parasta. Selvästi tämä into on myös tarttunut taas kirjoittamiseen ja siitäkin olen todella iloinen!

Tänään on viimeinen lomapäiväni ”yksin”, koska seuraavat kaksi viikkoa olemme lomalla yhdessä! Meillä onkin paljon kivaa ohjelmaa tiedossa jota en malta odottaa! Huominen päivä menee pelkästään juhliessa ensin Jonin kummitytön rippijuhlissa ja ilta menee lapsuudenystäväni häissä! Pelkkää rakkautta <3 Saattaa tulla muutama tippa silmäkulmaan huomenna, mutta pelkästä ilosta ja onnesta!

Toivotan kaikille ihanaa viikonloppua ja nautitaan paremmista keleistä!

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta