Kesän TÄRKEIN ehostus!

*kaupallinen yhteistyö

Tasan viikko niin lähdemme yllätys lomalle jonnekkin lämpimään! Herra on hyvin sisäistänyt etten kerro mitään.  Lntokentällä todennäköisesti saa vasta tietää. Kovasti olen miettinyt miten saisin sidottu silmät myös lentokentällä olon ajaksi. Ainiin ja korvat pitäisi peittää, kun kapteeni lentokoneessa  kertoo minkälainen sää kohteessa on… Itse mietin kuinka kivaa ja jännittävää olisi, jos minulle järjestettäisiin tällainen ylläri ja vasta laskeuduttua saisin tietää missä olemme 😀 Minulla on kyllä niin vilkas mielikuvitus, että olen elänyt jo tuon omassa mielessäni. Rakastan yllätyksiä, mutta sitäkin enemmän rakastan järjestää niitä niin Jonille kuin ystäville. Voin vain kuvitella kuinka tulen hemmottelemaan tulevan kummipoikani! Olen jo ostanut ristiäismekonkin, koska sen pitää olla vaaleansininen ja löysin täydellisen! <3 Pieni prinssi, josta tulee maailman tärkein myös minulle!

Kun kesä tulee ja vaatteet vähenee on naisen tärkeä pitää paikat siisteinä. Tai ainakin itselläni on paljon varmempi olo, kun ei tarvitse miettiä missä on sänki ja missä ei. Elämäni helpottui, kun kävin Offerillan kautta ImperialBrowsilla sokeroinnissa. Nyt ei tarvitse sheivailla päivittäin ja paikat pysyvät nättinä jopa 8 viikkoa.

Sokerointi on luonnollinen karvanpoistomenetelmä, jolla saadaan tehokkaasti mutta hellävaraisesti hankkiuduttua eroon epämiellyttävistä ihokarvoista. Karvat pysyvät poissa 3-8 viikkoa ja kasvavat huomattavasti hennompina takaisin. Lopputuloksena silkkisen pehmeä iho!

Tällä koodilla saat jopa -67% alennusta, joten jos haluat itsesi viimeistään nyt ”sileäksi” toimi heti!

Offerilta löytyy jopa 50-90% alennuksella erilaisia mielenkiintoisia ja tarpeellisia palveluita kuten kampaamoita, ravintoloita, kauneushoitoloita, autokorjaamoja ja kuntosaleja. Offerilla toimii siten, että etsit palvelusta sinua kiinnostavan tarjouksen. Tämän jälkeen ostat kyseisen diilin ja saat sen jälkeen sähköpostiisi lahjakortin. Lahjakorttia liikkeessä näyttämällä saat lunastettua ostamasi palvelun. Lahjakorttia ei tarvitse tulostaa erikseen, vaan riittää, että vilautat lahjakorttia paikan päällä älypuhelimesi näytöltä. Eli todella helppoa!

Olemme Offerillan kautta käyty Jonin kanssa mm. syömässä ja kylpylässä. Minä olen laittanut ripsienpidennykset ja nyt sokeroinnissa. Olen säästänyt rutosti rahaa, kun olen käyttänyt näitä tarjouksia!

Kantsii myös tilata Offerillan uutiskirje niin et jää koskaan enää paitsi kaupunkisi parhaista tarjouksista. Klikkaa tästä Offerillan sivuille ja tilaa uutiskirje!

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta