Romantiikka = itku

Vain nainen tietää, kun puhun tunteiden vuoristoradasta. Sanotaanko vaikka näin etten halua edes tietää kuinka pahaksi nämä tunne vaihtelut tulevat raskauden aikana. Olen kuullut ja osakseni myös nähnyt kuinka rankkaa se psyykkisesti on. Tämä asia tuli mieleeni, koska viimeiset kaksi elokuvaa mitä katsoimme eilen ja tänään on saaneet minut vollottamaan vähän turhan rajusti 😀 Leffat olivat pieni pala taivasta ja Safe haven. Suosittelen kaikille, jotka rakastavat romantiikkaa!

Minua herkistää aina jos aiheena on kuolema. Toisessa elokuvassa oli kahden lapsen yksinhuoltaja isä, jonka vaimo oli kuollut. Toisessa taas yltiöpositiivinen nainen sairastui kuoleman vakavaan syöpään, mutta kerkesi rakastumaan ennen kuolemaansa. Rakastan onnellisia loppuja ja toivon meistä jokaiselle sellaista.

Eilen meni tunteisiin, kun aloin parkumaan ja Joni yleensä aina siinä kohtaa päästää äänen ”y’hyyy”. IHAN KIUSALLAAN 😀 Silloin se ei tuntunut yhtään hauskalta, mutta hänestä on varmaan aina hauskaa minun ylitiöpaattinen tunteilu.

Nyt tunteilen itseni salille purkamaan kaikki tuntemukset!

 

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “Romantiikka = itku”

  1. Ei pidä aina paikkaansa, että raskaudet ovat tunteiden vuoristorataa. 😃 Itse olin ennen raskautta ”hormonihirviö” ja tunteet vaihtelivat usein laidasta laitaan. Itse olin (koin olevani) raskausajan pääsääntöisesti rauhallisempi, toki välillä niitä tunne skaaloja sai kokea laidasta laitaan. Raskauden jälkeen muutuin vieläki herkemmäksi ja pillitän asioista paljon herkemmin kuin aikaisemmin, oli kyseessä iloinen tai surullinen asia 😃

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta