Juhlien kautta elossa!

”Me ei koskaan käydä missään”. Totta, koska meidän perheessä yleensä viikonloput ollaan töissä. Perjantaina tuli sääntöön muutos, kun ihan extemporeen lähdettiin katomaan allas seapool. Helsinki oli yllättävän hiljainen, hernesaari oli illalla aivan tyhjä eikä Apollossakaan tungosta ollut. Kuitenkin oli ihana törmätä moniin ystäviin, joita ei useasti näe <3

Käydään todella harvoin kunnolla ulkona ja sen kerran kuin lähdemme ilta saattaa loppua vasta seuraavana päivänä. Näin kävi myös perjantaina, lähdimme jatkoille. Kotona oltiin vasta seuraavana päivänä puolen päivän aikaan 😀 Oli HAUSKAA! Käytännössä eilistä päivää ei ollut meidän viikossa, koska nukuttiin noin 24h. Tänään päivällä  herätessä olo oli taas elävien kirjoissa ja kävin jopa lenkillä!

Päivä maattiin auringossa ja uskon, että tämä punoitus muuttuu vielä rusketukseksi 😀 Ihana viikonloppu oli! <3

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta