KIUKKU

Tämä päivä on ollut todella raskas! Jos aamu alkaa sillä, että olet nälkäisenä lähdössä pyörällä kauppaan hakemaan aamupalaa ja pyörää ei näy mailla eikä halmeilla ”miten meni noin omasta mielestä”. Voi *****, että raivostutti ja lähdin kävellen kauppaan. En ollut meidän pihalta ihan ainoa, jolla oli viime yön aikana lähtenyt runko/rengas/satula.. Oksettavinta tässä on se ajatus, kun joku on yöllä hiippaillut meidän ikkunan alapuolelle missä pyörätelineet ovat ja olen nukkunut samanaikaisesti. Jos saisin tämän tyypin kiinni niin äänihuulet olisivat varmaan tulehtuneet sen tapaamisen jälkeen.

Olen tänään raivon vallassa penkonut koko vaatehuoneen läpi. Lajitellut UFF:iin menevät ja kirpparille vietävät tavarat. Kunnon kiukusta oli ehkä hyötyä, kun sais kaappeja ja vaatehuonetta tyhjemmäksi. Sain myös puhelun,  joka ei todellakaan tätä fiilistä parantanut vaan pahensi entisestään. Voisin sanoa, että tätä päivää ei taas olisi tarvinnut olla ollenkaan.

Toivon koko sydämmestäni, että varkaat jäävät aina kiinni ja minulla olisi huomenna paljon parempi päivä. Tänään piti postata paljon positiivisempia juttuja, mutta mieli ei anna nyt periksi. Ehkä palaan huomenna paremmalla fiiliksellä. P.S. lukitkaa pyöränne vaikka 3 lukolla, jotta ne pysyisivät tallessa!

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “KIUKKU”

  1. Tervetuloa kerhoon! Nimimerkillä 2 vuoden aikana varastettu 2 pyörää. Molemmat lukittuna kuitenkin olivat… Toinen kotipihasta ja toinen työpaikalta… Ja kyllä on niin vituttanut suoraan sanoen.

    Toivottavasti kotivakuutus on kunnossa ja korvaa! Tsemppiä, torista joku mummoveivi hetkeksi alle, niin mäkin tein 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 9
Tykkää jutusta