YLLÄTYSMATKA

Oli vuosi 2014 sanoessani Jonille ”kun täytät 30 vuotta me lähetään reissuun ja minä maksan”. Mihin nämä vuodet ovat vierineet, kun vain parin kuukauden päästä herra täyttää pyöreitä! Pitkin kevättä olen muistutellut, muistatko mitä olen luvannut, mihin haluaisit lähteä? Vastaus on aina ollut ”me ei nyt lähdetä mihinkään, etkä tuhlaa rahojasi nyt”. Minulle ei yleensä käy EI vastaus, varsinkin asioissa mitkä ovat positiivisia ja tuovat kummallekin hyvää fiilistä!

Olin jo ajatellut, että lähdetään sitten ensi talvena JOS taloprojekti antaa myöden. Totuus on kuitenkin se, ettei siinä vaiheessa varmaan pysty lähtemään ja tämä tieto aiheutti ärsytystä. Vuosia sitten, kun jo mietin tätä synttärimatkaa halusin lähteä takaisin Filippiineille, sinne mistä tämä koko ajatus lähti. Okei nyt ei todellakaan ole fiksua laittaa niin paljon rahaa pitkään reissuun.

Joten ostin meille viikon reissun ja tiedän herran rakastavan Kreikan saaria, joten sinne me lähdemme muutaman viikon päästä. Kohdetta en paljasta, koska hänkin saa tietää vasta kentällä tukikohtamme. En malta odottaa!! Olin ihan varma ettemme lähde tänä vuonna enää reissuun, joten matkustelua rakastavana tämä on kesän kohokohta!

Muutamaksi viikoksi on paljon hommia vielä tehtävänä ja selvitettävänä, mutta sitten saamme latautua kohti syksyä ja taloprojektia!

kristaseuna

5 vastausta artikkeliin “YLLÄTYSMATKA”

  1. Ihanaa! Ota kuvia, jos mahdollista 🙂 olemme miettineet Kreikkaa ja olisi kiva päästä ”tutustumaan” siihen 🙂

    • Varmasti otan kuvia! Kreikka on ihan paras ja ollaan aika monta saarta jo kierrelty 🙂 <3

  2. Haluisin niiiiiiiiin kovasti tietää, minne menette 😄 Me lähdetään Kreikkaan viiden viikon päästä 🙌❤️

    • hiihi se on vielä salaisuus 😉 Ihanaa lomaa teillekkin! <3

    • Kiitos samoin ❤️ Kreikka ei kyllä petä koskaan 🙌

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 12
Tykkää jutusta