JUHLAT MINUN TYYLIIN

Jokaisen festariviikonlopun jälkeen koen jonkinlaista myötä krapulaa. Ajatuskin kolmen päivän juhlinnasta saa voimaan pahoin, silloin nuorempana sitä jaksoikin. Nyt yhden illan juhlat riittävät oikein hyvin, kuten lauantaina.

Perinteisesti kävi niin, että söin enemmän kuin join. Isäntä teki niin hyviä hodareita, että taisin syödä porukasta niitä tö eniten 😀 Karkeilla ja sipseillä höystettynä. Maha pullollaan join boolia, joka oli kyllä tajuttoman hyvää, mutta tulin ihan ähkyyn.

Lähdimme baariin ja tajusin TAAS etten viihdy yhtään Helsingin yössä. Ei muutakun nokka kohti kotia ja pakko myöntää, että oli pikkasen ikävä herraakin. Toinen on painanut koko viikonlopun töitä aamusta yöhön ja tänään illalla saan sen takaisin kotiin.

Minä ja Iitu juhlissa

Eilen sain houkuteltua Iitun piristävälle kävelyretkelle Lammassaareen ja ai että se helpotti kummankin tunkkaista oloa. Sää oli kuin morsian ja niin mekin, yhtä hehkeinä <3

Minä ja Iitu lenkillä

Nyt aamupala nassuun ja pyörälenkille kohti Leppävaaraa. Päivällä menemme Hannan kanssa treenaamaan kimpassa ja pitämään pientä palaveria, josta teillekin varmasti kerron jossain kohtaa!

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta