Tätä en ole tehnyt ennen!

Takaisin kotona, koska huomenna on ystävieni tuparit! Ja miten ihanaa säätä ne on luvannut koko viikonlopuksi!  Eilen oli mökillä tehokas päivä aamusta lähdimme taas tunnin juoksulenkille, jonka jälkeen Heinolan keskustaan ”torille”. Siellä ei ollut mitään, todella ankea tänä kesänä.

Takas mökille hommiin, eli lapio ja kottikärry mukaan ja tietä tasoittamaan. Saan hyvää opetusta, miten omaa tonttia hoidetaan 😀 Apua miten paljon jatkuvasti on tekemistä.

Loppu ilta menikin minulle aivan uuden harrastuksen parissa nimittäin maalauksen. Äiti oli ostanut tauluja, värejä ja pensseleitä. Sainkin kaikilta kavereilta hyvät naurut, kun kerroin taiteilija projektista 😀 Onneksi minulla oli vain pieni taulu, siitä oli helppo aloittaa. Loppujen lopuksi sain kaikilta peukkua tälle tahrataululle. Maalaaminen on kyllä jokseenkin rentouttavaa. Joni sanoi, että on ”niin hieno”, että tulee uuteen kotiin roikkumaan. Saa nähdä mikä tuomio on, kun livenä näkee. Äiti nyt maalaillut enemmän ja katsokaa kuka tauluun pääsi, SOFI SEUNA <3

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta