Mökkitreeni-kuvina

 

Yhtäkkiä olen mökillä! Eilen illalla ajelimme äitini kanssa maalaismaisemiin, ai että. Tästä tuli kunnon treenireissu ainakin tähän mennessä. Aamusta lähdimme juoksemaan ja ei saa koskaan aliarvioida oman äitin jaksamista, nimittäin se olin minä, joka laahusti perässä 😀 Vedimme mäkispurtteja ja tasasimme sykkeet kävelyllä.

Lounasta

Terveellistä ruokaa ja paljon liikuntaa. Niistä ovat seuraavat päivät tehty. Tein äsken kahvakuulatreenin ulkona ja tässä kuvat treenistä.

Äiti ylpeänä, kun paremmassa kunnossa 😀

Tein kaikki liikkeet putkeen ilman taukoja, jokaista liikettä /per jalka 15. Jokaisen kierroksen jälkeen 2min tauko. Kierroksia yhteensä tein 5 ja sain kyllä jalat puhki!

Heilautus:

Syväkyykky:

Askelkyykky taakse:

Yhden jalan maastaveto:

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Mökkitreeni-kuvina”

  1. Ihanat maisemat kyllä kelpaa missä teillä on mökki? tosi nuorekas sun äiti ja kiva kun saat treeniseuraa omasta ei ole. Onko sulla aina tarvetta treenata mökillä/lomilla? Samantyyppisen treenin olen tehnyt tosin kahvakuulaa ei ole mutta käsipainot on kyllä toimii

    • Äiti on niin nuorekas ja parasta treeniseuraa <3 Meillä on Heinolassa mökki 🙂 Ei ole aina tarve todellakaan, mutta jos ei ole mitään muutakaan tekemistä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 8
Tykkää jutusta