OMILLA MAILLA RIITTÄÄ HOMMAA

Viikonloppu on mennyt tonttia raivatessa. Luulin tämän olevan yhdes päivän homma, mutta taidan kesälomani viettää ainakin osaksi tontilla. Meillä on kyllä ollut super hauskaa ja olemme nauraneet paljon! Kummatkin taitaa olla todella onnellisia, kun pääsee kaupungista omille maille touhuamaan. Saatan jopa olla rakastunut uudestaan. Nään Jonin ihan eri valossa, kun koskaan ennen <3

Kuva kertoo kaiken 😀

Kun ostat tontin voit saada kaupan päällisiksi, kaivonkansia, liikennemerkkejä, satojakiloja puutavaraa, kaksi keinun runkoa, traktorin kauhan ja noin 1000 kg metalli/rautajätettä. Kaksi päivää meni näitä lajitellessa ja siivoillessa pakettiautoon. Samalla, kun pojat hakkasivat kaikki pienet puumme nurin. Tämä on yllättävät kovaa liikuntaa, sillä olen ollut jokaisena iltana aivan rikki. Hyvä, että jaksaa puhua kun on kaikkensa antanut siivoamiselle.

Kaikkensa antaneena. Käytiin hakee mulle lepotuoli ikeasta 😀

Tämä on pitkä projekti, mutta samalla todella ainutlaatuinen. Haluan ehdottomasti olla mahdollisimman paljon mukana touhuamassa. En usko, että ihan heti innostutaan isompaa rakentamaan, vaikka siitä on ollut puhetta. 2 vuotta ja myyntiin niin sais voitot kerättyä talteen ja taas uutta isompaa majaa pystyyn. Eihän sitä tiedä, mutta tehdään nyt yksi talo kerrallaan. Meillä tulee olemaan kuitenkin runsaasti neliöitä, joten kahdelle ihmiselle on aika paljon lisääntymisvaraakin tiedossa. 😀 Jonikin eilen sanoi ”Sepollekkin on oma huone, kun tulee hoitoon”. Siis tulevalle kummilapselleni, jonka lempinimi on Seppo<3

Haalarit niskaan ja taas menoksi!

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “OMILLA MAILLA RIITTÄÄ HOMMAA”

 1. Hei,
  Mistäpäin olette hankkineet tontin? Meillä myös ollut ajatusta tontin hankkimisesta, niin siksi kiinnostaa 🙂

  • Moikka!
   Vantaanlaaksosta, takaisin sinne mistä kummatkin on lähteneet Helsinkiin 😉

 2. Moikka! Ei liity nyt tähän postaukseen mutta muistelisin että sulle on laitettu microblading kulmiin niin muutama kysymys koskien sitä 😀 ootko huomannut laiton jälkeen kuinka haalistuvan ja kauan kesti ”parantua”? Onko väri lähtenyt tasaisesti pois ajan kanssa vai tietyiltä alueilta? Mulle laitettiin eilen ja oon ihan kauhissani kun nämä on niin tummat 😀

  • Moikka!

   Joo kävin Riinalla, joka on ihan paras! Mulla kesti vain 1,5vk parantua kunnolla ja ei ole yhtään haalistuneet. Minulla ei ole väri lähtenyt vielä ollenkaan pois, mutta omatkin kulmat ovat tosi tummat. Sulla ne varmasti vaalenee 🙂

 3. Hienoja projekteja ja rankkoja nämä talonrakennus hankkeet, mutta säästöä ja voittoa et nykypäivänä tee kauheasti itserakentamalla joka tässä teillä tuntui olevan ajatuksena. Se aika mitä näihin käyttää ja säästöä itse tekemällä kertyy keskimäärin korkeintaan muutamia kymmeniä tuhansia. Ei voida puhua erityisemmin ”myyntivoiton” saamisesta nykypäivö toisin kuin ennen.

 4. Hei!
  Meillä on myös oma ”pikkuprojekti” meneillään. Rakennamme hirsitalomme itse alusta loppuun saakka. Projektissa mukana myös kaksi pientä poikaa ja kaksi koiraa.
  Kurkkaa blogia jos kiinnostaa:
  kapteenihirsi.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta