Landepaukku

Kuinka monella on tökkinyt tämä viikko juhannuksen jälkeen? Minulla ainakin, kun tulin kipeäksi.. Juhannus oli ja meni, tulipahan syötyä, saunottua ja oltua rennosti. On niin paljon mielen päällä, mutta en saa niitä nyt kerralla tähän avattua. Heinäkuussa tulen aktivoitumaan, koska olen lomalla! Lähden äitin seuraksi mökille ja ollaan vaan. Siellä on hyvä aika miettiä ja nauttia luonnosta.

Muutin todella aikaisessa vaiheessa pois kotoa vain 17 kesäisenä ja sen jälkeen olen päättänyt pärjätä omillani. Hienostihan se on sujunut, mutta nyt päätin ottaa vähän niitä ”äitin helmassa vuosia” takaisin. Saas nähdä kuinka kauan kummankaan hermot kestää 😀

Tässä muutamia kuvia juhannuksesta:

Syötiin, paljuiltiin, kalastettiin ja nautittiin luonnosta niin Heinolassa minun vanhempieni luona kuin Kiteellä Jonin suvun kanssa <3

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta