Postaus, jota en uskaltanut julkaista

Kirjoitin pitkän postauksen aamulla ihan raivoissani, mutta päivän miettineenä puren hammasta enkä julkaise teksiä. Aiheena oli meidän talon rakentaminen. On ollut pieniä mutkia matkassa, jotka ovat nyt hidastaneet alun innostusta. Nyt kuitenkin saimme vihdoin yhden riippukiven tiputettua pois kyydistä ja matka voi jatkua pikkasen kevyemmin ja helpottuneena.

Haluan vain sanoa kaikille, että älkää aina sinisilmäisesti luottako mitä teille sanotaan. Lukekaa tarkasti aina kaikki 100 sivua ennenkuin laitatte nimeänne alle mihinkään. Syy miksi tekstiä en julkaise on ”pelko” siitä, että perästä kuuluu ja seuraavaksi istun raastuvassa huuli pyöreenä 😀 No ehkä tuo oli pikkasen liioteltua, mutta ei noista huijareista koskaan tiedä.

Tänään oli mielenkiintoinen palaveri ja pitkä työpäivä muutenkin. Vielä huomisen painan tukkasuorana ja sitten on odotettu juhannus! Hieman myös kaavailen jos pitäisin lomaa heinäkuussa, mutta katsotaan jos saisi pari kohdetta nyt väännettyä maaliin. Sitten ei olisikaan mitään estettä pidellä vähän lomaa ja nauttia kesästä. Onhan tämä niin kovin lyhyt, kun huomenna on jo vuoden pisin päivä. Sitten mennäänkin jo kohti talvea, oi voi ei voi edes miettiä ilman masennusta!

Nyt lähden päivän päätteeksi juoksemaan ja puran viimeisetkin paineet sinne <3

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Postaus, jota en uskaltanut julkaista”

  1. Moro! Oon itse töissä maanrakennus alalla (alan maansiirtoautoa) ja varotan että tältä alalta löytyy kyllä ties millasta tekijää… ei todellakaan kannata luottaa sokeasti, eikä valita sitä halvinta.. usein tulee ”aikataulut ei pidä” ongelma, joten älkää hätäilkö 😊

    • Kiitos varoituksesta, kyllä tästä eteenpäin ollaan tosi tarkkoja 😠 kaikki aikanaan 😉

  2. Moi. Mielenkiinnolla odotan juttuja taloprojektistanne, vaikka en itse ole edes rakentamassa omaa taloa. Mutta kirjoita meille lukijoille vain juttuja, joista et voi joutua käräjille. 😀 Ja ehdottomasti kannattaa lukea kaikki tekstit tarkkaan ja liian sinisilmäinen ei kannata olla. Ja kuten Sohvi mainitsikin ”aikataulu ongelmat” ovat yleisiä rakennusalalla. Ja halvin ei todennäköisesti ole se paras vaihtoehto. Myös työntekijöiden kansallisuuden suhteen kannattaa mielellään suosia suomalaista (ei,en ole rasisti). Itse raksalla tullut nähtyä esim eestiläinen ukko, joka eri työmailla tekee eri alojen hommia. Tottakai suomalaisistakin löytyy myös näitä ”juosten kusijoita”, mutta kuvittelisin että sellaisen saa oikeuden eteen helpommin, jos jotain niin vakavaa ongelmaa syntyisi. Toivottavasti ei sellaista kuitenkaan projektissanne ilmene. 🙂
    Toivottavasti kaikki sujuu projektissa hyvin tästä eteenpäin. 🙂
    Hyvää juhannusta! 🙂

    • Moikka! Ihana kuulla, että jengiä kiinnostaa tämä meidän ensimmäinen taloprojekti<3 Varmasti tulen todella paljon kirjottelemaan aiheesta. Meillä ei ole todellakaan halvin talopaketti ja suomalaiset tekevät. 😉 Ihanaa juhannusta myös sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta