Minkälainen minä olen?

Eilen tein elämäni pitkäkestoisimman urheilusuorituksen! Nimittäin poljin pyörällä päivän aikana yhteensä 50km ja siinä välissä oli salitreeni, jonka ystäväni veti meille, huh! Tulipahan illalla tankattuakin, kun kulutus oli todella hurja.

Sitten itse aiheeseen. Tein perjantaina todella mielenkiintoisen persoonallisuustestin, jonka mukaan minä olen protagonisti. Itse allekirjoitan joka sanan alla olevasta jutusta, jonka testin lopputulemaksi tuli:

Protagonistit ovat luontaisia johtajia, täynnä intohimoa ja viehätysvoimaa. Heitä on väestöstä noin kaksi prosenttia, ja he toimivat usein poliitikkoina, valmentajina ja opettajina ja kannustavat muita menestymään ja tekemään hyvää. Luontaisen itsevarmat ja vaikutusvaltaiset protagonistit ovat ylpeitä voidessaan opastaa muita yhteistyöhön, joka antaa lähtökohdat oman itsen ja yhteisön kehittämiseen.

Protagonistien kiinnostus toisiin on aitoa – lähes epätervettä. Kun protagonisti uskoo johonkuhun, hän voi ottaa kyseisen henkilön ongelmat liikaa omakseen ja luottaa häneen liikaa. Onneksi tämä luottamus on itseään toteuttava ennustus, sillä protagonistien epäitsekkyys ja aitous inspiroivat heidän huollettaviaan kehittymään ihmisenä. Mutta jos protagonisti ei pidä varaansa, hänen optimisminsa voi olla liiallista ja puskea toisia pidemmälle kuin he ovat valmiita menemään.

Protagonistit ovat intohimoisia altruisteja, joskus jopa liiankin kanssa. He seisovat rohkeasti uskomiensa ihmisten ja ideoiden takana pelkäämättä mahdollisia vastahyökkäyksiä.

Tuossa vain lyhyt kertomus minkälainen persoona minä olen testin mukaan. Päästän todella harvat ihmiset todella lähelle itsenäni, mutta kun sinne kuplaan pääsee suojelen ja vaalin heidän oikeuksiaan huolimatta siitä mitä voi seuraukset olla. Minusta tulee todennäköisesti tulevaisuudessa kunnon leijonaemo 😉

Tehkää tekin mielenkiintoinen testi täältä ja laittakaa kommenttia oliko joukossa muitakin protagonistejä!

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “Minkälainen minä olen?”

  1. Mä tein ton saman persoonallisuustestin vähän aikaa sitte ja sain itseasiassa saman tuloksen kun sä 😉 must toi oli just mielenkiintonen ja munki kohalla suurin osa piti paikkansa ainakin omasta mielestä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta