RUOKAVALIO PART 2

Kun kulutus nousee on pakko alkaa miettimään omaa jaksamistaan. Pyöräilen päivittäin noin 12km, joka ei ole ihan kauhen paljon, mutta kuitenkin kulutus on selvästi noussut. Ketoosi ja päivittäinen pyöräily ei oikein kuulosta korvaani fiksulta ratkaisulta. Olen nyt lisäillyt päiviini hiilareita illan aterioihin. Yötä vasten on minun pakko saada hiilareita, koska muuten unenlaatuni kärsii. Huomaa kropan hyödyntävän ne hyvin, koska vireystila nousee ja nälkä yltyy. Näiden ruokailuiden suunnittelu/toteutus tulee selkärangasta ja tiedän mitä kehoni tarvitsee voidakseen hyvin.

Aamuisin olen edelleen kananmuna linjalla, koska puuro saa minut aamusta todella veteläksi ja en saa niin paljon aikaiseksi. Edelleen päivät ja illat menevät aika haipakkaan, joten välillä joutuu hakemaan kaupasta vain kinkkupaketin ja riisikakkuja. Ei kauheen gurmeeta, mutta todella hyvää 😉

Olen käynnyt nyt ulkona treenaamassa ja muutaman kerran viikossa salilla. Jotenkin tuntuu salille lähtö todella tuskalliselta auringon paistaessa, joten miksi en treenaisi ulkona. Meillä on ihan ok puitteet mustikkamaalla ulkonatreenailuun. Saa hienpintaan ja kehoa paineiseksi! Päätin eilen, että en vain mene kesällä salille jos tämä tunne jatkuu.

Kun 5/7 päivää viikossa syö siististi pysyy ihan ok kunnossa ja pystyy myös nauttimaan kesästä. Viime vuoden kesä oli varmasti yksi parhaimmista, nimittäin matkustettiin todella paljon ja nautin kesän herkuista. Tästä kesästä tulee varmasti yhtä unohtumaton, mutta monelta muulta kantilta. Elämässä tapahtuu jatkuvasti muutoksia, joten pitää vain pysyä kelkassa mukana. Ja vaikka ei pysyisikään, mitä sitten? Nautin ja elän juuri tässä hetkessä. Ihan sama, vaikka välillä pari berliininmunkkia menisikin keskellä viikkoa. SO WHAT <3

 

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “RUOKAVALIO PART 2”

  1. Minulle myös sopii hiilarit paremmin illalla, kun lounaalla jos vedän hiilari niin töistä ei tule viimeseen 3 h yhtään mitään. Mutta miksi kaikki ”asiantuntijat” sanovat, että hiilareita vältettävä lounaan jälkeen?! Itse olen aamusali ihmisiä ja jos en syö hiilareita illalla niin emmä sinne salillekkaan 4.30 pääse. Mikä sinun mielipide näiden asiantuntijoiden mielipiteisiin?

    • En tiedä ketkä ”asiantuntijat” pystyvät näin väittämään. Kukaan ei voi tulla sanoa mikä on toimii kenelläkin ilman asioiden kokeilua. Itse olen aina tehnyt juuri niin kun itse haluan ja kuhan kroppani voi hyvin 🙂 Eli jatka sinäkin samaan malliin 😉

  2. Kyllä tulee hyvät yöunet ja heti kun pää tyynyyn painuu, kun on hiilareita iltapalassa 😛

    Päivällä enempi menee protskulla 🙂 Eikä uneta kesken yöpäivän 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta