STRESSIOIREET, jotka katosivat

Ahdistus, stressi, unen menetys, voimattomuus… Nämä kaikki on ollut osana arkeani jo pidempääm, välillä on ollut helpompaa ja toisinaan kaikki samassa läjässä samaan aikaan. Niiden hetkien takia myös olen ollut täällä pidemmän aikaa hiljempaa. Kun stressioireet alkavat fyysisiksi ja kroppa alkaa käyttäytymään oudosti on pakko pysähtyä!

Minulla oireet ajautuivat siihen pisteeseen, että joka ikisenä iltana oikea puoli naamastani oli aivan tunnoton. Ainoa keino lievittää painetta otsalohkossa oli laittaa panta tai pipo päähän. En tiedä miksi, mutta se helpotti hetkellisesti. Pidemmän päälle aloin nukkumaankin panta otsalla.. Myös silmäkulmani alkoivat nykimään. Sofin poismenon jälkeen vasen silmäni nyki aina pahimman ahdistuksen astuessa kehiin. Tilanne on puolessa vuodessa eskaloitunut siihen, että kummatkin silmäni nykivät melkein jatkuvasti..

Viime viikolla kuitenkin tapahtui ihme, nimittäin ahdistus ja kaikki sen oireet hävisivät! Tämä tapahtui torstaina, eli tontin kauppapäivänä. Olenko alitajuntaisesti stressannut sitä noin paljon ja olen luullut sen johtuvan aivan muista asioista. Nähtävästi, koska viimeisen viikon aikana olen ollut todella rauhallinen ja onnellinen. Ei ole ollut vatsakipuja ei silmiennykimisiä saati pään puutumista. JES! Niin pitkään tätä projektia ollaan suunniteltu, että se on luonnut stressin ”milloin se suunniteltu projekti alkaa?”.

Nyt kun asiat ovat ns. ratkenneet on ihana huomata kuinka helpottunut olen! Näihin negatiivisista tunnelmista positiivisiin, ihanaa alkanutta viikkoa kaikille <3

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “STRESSIOIREET, jotka katosivat”

  1. Miten mahtavaa!! ❤️ Nyt nauti hyvästä fiiliksestä 😊 P.S. MIKÄ KROPPA!! 😍

  2. Tosi kurjaa minkälaisia juttuja stressi aiheuttaa!! Mullakin tuota tunnottomuutta, kihelmöintiä ja nykimistä kasvoissa ja jäätävää paineen tunnetta ollut jo pari vuotta (välillä pahempi välillä parempi, eikä fyssarit yms. oikein auta pidemmän päälle). Ehtisipä tajuta ajoissa ennen kuin ajautuu juurikin niin syvälle tilanteeseen, että pitää kasvotkin olla tunnottomana. Toivottavasti siun tilanne pysyy nyt parempana! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta