Täydellinen lauantai!

Tätä päivää oli odotettu pitkään ja hartaasti monenkin asian takia. Perjantai iltana saimme tietää, että heti aamusta tulee maaperätutkimus -ja mittausmiehet paikalle. Olimme varautuneet odottamaan juhannuksen jälkeen, koska niin moni firma oli ylityöllistetty siihen asti. Kerrankin kävi todella hyvä munkki ja aamusta alkoi tontilla touhuamiset. Aina kun tontin ostaa on maaperätutkimus jännä paikka, se määrittelee pitääkö talo paaluttaa ja mihin kohtaan talo sijoittuu parhaiten. Olimme perjantaina mittailemassa ja voitteko uskoa, että meidän mittamme heitti vain 40cm ammattilaisen mittauksista! Eli talo tulee juuri siihen mihin sen halusimmekin. Myös maaperä on jotain hiekkaa, sen enempää näistä ymmärtämättä. Pointti on kuitenkin se, että se sopii täyttömaaksi ja ei tarvitse paaluttaa, joten pysymme budjetissa 😀 Ensi viikolla saamme raportit, jonka jälkeen pääsemme piirtämään lopulliset pohjapiirrustukset. Tämän jälkeen lähtee rakennusluvat vetämään!

Iltaa oli odotettu kovasti, koska super mamski oli tulossa meidän luo. Pakko myöntää, että jännitti mitä jos Karla on väsynyt enkä näekkään äitiä ja masua. Päikkärit tekee ihmeitä ja saimme mamman meidän luo. Kävimme Treffi bupissa syömässä hampurilaiset ja päätimme Jonin kanssa, että Mamski jää meidän luo yöksi! Ei muutakun hammasharja ostoksille ja ”pikkasen” herkkujakin tarttui meille kaikille matkaan. Kolmistaan oli niin hauskaa ja kyllä täytyy Jonille nostaa hattua, että jaksoi kuunnella kaikki hormoonihörhöjen jutut <3 Poitsu oli kasvanut paljon mahassa ja kovasti olisin halunnut tuntea pikku potkaisun, mutta kummitädillä oli varmaan niin kova ääni, että hän pysyi visusti piilossa. Oli ihana nukkua pitkästä aikaa Kaken vieressä, edellisestä kerrasta taitaa vuosi olla jo aikaa.

Mamski ja kumski <3

Vaikea kuvailla miten onnelliseksi eilinen päivä teki minut. Harvoille ihmisille pystyn kertomaan häpeilemättä miltä minusta tuntuu ja mikä painaa. Eilinen aukaisi taas silmiäni siitä, kuinka onnellisessa elämäntilanteessa olen ja kaikki asiat selviää <3 Aamulla, kun kummatkin lähti samoihin aikoihin tuli pieni ahdistus. On niin vaikea luopua hetkistä, jotka saavat olon tuntumaan hyvältä.. Tuleva viikko on todella raskas, joten pidän eilisen visusti mielessäni ja siitä saan voimaa jaksamaan!

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 12
Tykkää jutusta