ANTEEKSI

Minut on kasvatettu todella hyvin. Varmasti ainoa asia mitä äitini halusi, että minusta tulee isona KOHTELIAS. Koen olevani hyvin käyttäytyvä ja muita arvostava nuori nainen. Kätellessäni vanhempia ihmisiä minulla tulee automaattisesti niiaus. Se tulee selkärangastani, koska nuorempana opetettiin sen olevan kohteliasta! Näin pieni asia saa yleensä ihmisille hymyn huulille, he tuntevat varmasti arvostusta näin pienestä liikkeestä.

Olen aina ollut todella äkkipikainen liikkeissäni, kun päätän jotain en kahta kertaa mieti asiaa vaan toimin samantien. Tämä ei johdu todellakaan kasvatuksesta vaan luonteestani, välillä siitä on saannut kärsiä ja katua. Näillä kuitenkin menään varmaan hautaan saakka ja Jonin sanoin ”sun kanssa elämä ei koskaan ole tasaista eikä tylsää”. Niin positiivisessa kuin negatiivisessä mielessä 😀 <3

Olen välillä äkkipikainen sanomisissani ja jälkeenpäin miettii miksi tuli taas tokaistua tyhmyyksiä. Se mistä olen todella ylpeä on,  että osaan pyytää ANTEEKSI! Yksi sana, jolla on todella suuri merkitys ainakin minulle. Jotkut näyttää teoilla olevansa pahoillaan ja toiset pyytävät anteeksi, mutta teoista sitä ei huomaa. Kumpi on merkityksellisempää? Itse olen miettinyt tätä, sillä haluaisin tehdä kumpaakin oikein. Jos pyydän anteeksi, mutta toistan saman virheen yksi sana menettää täysin merkityksensä. Jos taas en pyydä sanoin anteeksi vaan näytän teoillani olevani pahoillani ja näin ei käy enää uudestaa, eikö se olisi parempi vaihtoehto? Kyllä. Joillekkin ihmisille on vain todella vaikea sanoa yksi sana, mutta onko sillä niin väliä jos teot puhuvat puolestaan? Ei.

Haluan tällä kirjoituksella pyytää kaikilta lähimmäisiltäni anteeksi. Olen ollut todella huono avopuoliso, lapsi ja ystävä. Kertakaikkiaan minulla ei ole ollut voimia pitää samalla tavalla yhteyttä ja huolta. Eilen tuli itku tajutessani, että syksy tulee nopeasti, jolloin ensimmäinen kummilapseni syntyy! Toisinsanoen ensimmäinen lapsi, jolla on minun elämääni suuri merkitys <3 Nyt aijon olla tulevan Mamskin tukena paljon enemmän ja nautin elämästä ilman turhaa stressiä! Kerran täällä eletään, joten kaikki irti tästä hetkestä. Huomenna meidän elämä muuttuu, josta kerron lisää!

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “ANTEEKSI”

  1. Harvoin kommentoin mitään blogeja mutta pakko sanoa, että oot ihana ja aito. Et harrasta klikkiotsikoita tai mainospostauksia liikaa. Ihanaa kesää <3

    • Voi kiitos Anna! <3 Ihanaa kesää sinullekkin!

  2. Kiinteistönvälitys ei ollut sitten sun juttu?harvalle siitä leipätyöksi on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 9
Tykkää jutusta