Viikonloppu

Viikonloppu täynnä houkutuksia, toisiin sorruin toisiin en! Kun aurinko paistaa täydeltä taivaalta ja istut hyvässä porukassa, mitä yleensä tapahtuu ensimmäisenä? Otat lasin huurteista ja voin kertoa kuinka vaikea oli olla ottamatta! Teki niin paljon mieli repäistä, kun kaikki muutkin. Pysyin kuitenkin koko illan tiukkana, koska tiesin olevan ”sallittu” viikottainen herkkupäivä. Istuin terassilla ja söin karkkia, käytiin hamppareilla ja ilta menikin syödessä 😀

Voi vitsi ihminen voi olla onnellinen syödessään herkkuja! Nyt kuitenkin takaisin arkeen ja ketosiin. Hiilarivarastot on täynnä ja onpahan ollut tänään nälkä koko päivän. Kroppa siis toimii ja lauantaista ei jäännyt tukkoinen olo yhtään.

Päätin ottaa myös hyötyliikunnan osaksi päiviäni ja ostin pyörän. Vuosia takaperin pyöräilin aina töihin ja kilsoja tuli päivässä 22. Siinä oli kova kulutus, kun salitreenejä oli lisäksi 5 per viikko. Sain kaverilta ostettua niin pilkkahintaan merkki pyörän, josta ei voinnut kieltäytyä. Nyt pääsen kesän kunniaksi pyörällä mihin tahansa! Eilen heti käytiin ostamassa minulle kypärä, joka on kaiken A ja O, ilman sitä en edes uskalla lähteä keskustaan ajamaan.

Kaiken kaikkiaan oli onnistunut ja levollinen viikonloppu ja toivon tämän jatkuvan myös arjessa <3 Ihanaa viikkoa kaikille!

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Viikonloppu”

  1. Mä oon niin monesti miettinyt pyörän hankkimista, koska Lauttasaaressa asuessa esimerkiksi Espoon puolelle töihin pääsisi sillä niin halvalla ja helposti, mutta maalta kotoisin olevana vieläkin vierastan niin paljon kaupungissa ajamista 😀 ehkä pitää vielä harkita uudelleen!

    http://huulipunaareenitrikoissa.blogspot.fi/

    • Suosittelen! On niin ihana polkea tuolla auringossa! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta