Ruokavalio VIIKKO 1

Otin maanantaina ryhtiliikkeen ruokavaliossani. Olen nyt kahden kuukauden aikana antanut itselleni ”löysää” treenien ja ruokavalion suhteen. Nyt kesän kunniaksi otin itseäni niskasta kiinni, ihan oman hyvinvointini takia. Olen syönnyt miten sattuu ja mitä sattuu, tietenkin se näkyy myös vireystilassani! Olen ollut väsyneempi ja tietenkin tätä kautta myös alakuloisempi, sehän ei ole yhtään sitä mitä oikeasti olen! Parissa päivässä jo huomaa fiiliksen parantuneen ja nälkä jopa tuntuu piristävältä.

Ensimmäiset kolme päivää olin täysin ketoosilla, eli en syönnyt hiilareita ollenkaan. Paljon proteiinia ja rasvoja, se piti pahimman nälän hyvin kurissa. Neljäntenä päivänä pidän ”tankkauksen” eli hiilareita jokaisella aterialla. Seuraavat kaksi päivää menen taas ketoosille ja Sunnuntaina annan itselleni herkkupäivän. Itsensä palkitseminen ja täysi kieltäytyminen kaikesta ei sovi nykyiseen elämäntilanteeseen.

Koska en ole hakemassa kisakuntoa, vaan hyvää fyysistä oloa ja hiukan kesäkuntoa kokeilen tällaista keholleni. Katsotaan mitä saan aikaiseksi ja voisin kertoa miten projekti lähtee etenemään.

Oikeen ihanaa kesäkuun ensimmäistä päivää kaikille!

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Ruokavalio VIIKKO 1”

 1. Nälkä tuntuu piristävältä? Onko kiva pitää itseään nälässä?

  Ensi kerralla olisi kiva vähän tietää, monta kertaa päivässä syöt, ja mahdollisesti jotain ruokiakin mitä syöt.

  Hyvää kesäkuun alkua, Krista!

  • Oon niin pitkään ollu tukossa, eli oon syönny niin paljon ettei nälkää oo tullut. Nyt tuntuu kivalta, kun kroppa kertoo 3h jälkeen että pitää syödä 😉

   Voin kertoa nuokin asiat!

   Kiitos samoin sinne!

 2. Näin instassa susta kuvan ja sun jalat on maailman parhaat vaik itse taisit niitä jotenkin kritisoida varmaan fitnekseen liittyen tai jotain.. älä ikinä yritä muuttaa niitä! 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 11
Tykkää jutusta