NYT POREILEE

Kaupallinen yhteistyö: Maybeauty

Heti naamion pesemisen jälkeen tulet näkemään ja tuntemaan kuinka ihohuokosistasi ovat tulleet puhtaammat ja pienemmät.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poreet johtuvat myös super hektisistä päivistäni, jotka saattavat alkaa aamu kahdeksalta ja loppu ilta-yhdeksältä. En valita, koska itse haluan olla oman elämäni herra ja tässä olen onnistunut. Ennen istuin toimistolla klo 08-16 ja sen jälkeen alkoivat vapaat. Tämä on historiaa ja tuolloin päivät välillä tuntuivat todella pitkiltä. Onko nyt sama fiilis, kun tuntuu ettei vuorokaudessa riitä tunnit kaiken hoitamiseen? Vastaus on EI. Saan itse vaikuttaa menoihin ja sanoisin, että on taottava raudan ollessa kuuma.

Meidän alalla yleensä ei heti aamusta ole tapaamisia, joten työt tehdään kotona tai toimistolla. Ennen rauhoittumiseni tapahtui iltaisin, nyt se on kääntynyt aamuun. Tänäänkin olen menossa illasta vielä näytöille, joten kauneusrutiinini on muuttunut. Tänä aamuna avasin kotona läppärin ja vastasin sähköposteihin.. Otinkin siis aamusta hetken rauhoittumiseen ja laitoin Pore Maskin kasvoilleni. Oiva hetki olla yökkäreissä  kasvonaamio naamalla.

Vaikka välillä jalka painaa on silti näytettävä freesiltä ja naamio hoitaa kasvojen virkeys politiikan. Työpäivät saattavat venyä 12H, joten freesinä pysyminen ei ole itsestäänselvyys. Kuvassa näkyy, että ihohuokosiin on taas tullut epäpuhtauksia! Pore Mask puhdistaa ihohuokoset sekä pienentää niitä. Myös tali ja rasvaisuus ovat historiaa käytön jälkeen.

 

(Naamio on savimainen, mieto tuoksuinen ja levittyy tasaisesti iholle.)

(Ennen naamiota)

Naamio levitetään puhdistetuille kasvoille ja annettaan vaikuttaa 15-30 minuuttia. Naamio kuivuu tänä aikana ja esim puhelimeen puhumisen olen kokenut vähän haastavaksi tänä aika! 😃

Levitä naamiota puhdistettaville alueille ja anna naamion kuivua 15-30 minuuttia.

 

Kasvot huuhdellaan lämpimällä vedellä ja lisätään kosteutusvoide. Heti näkee ja tuntee kuinka ihohuokosistasi ovat tulleet puhtaammaksi ja pienemmäksi.

Kokeile nyt kasvonaamiota, joka puhdistaa ihohuokoset. Näe miten ihosi vapautuu epäpuhtauksista yhdellä hoitokerralla.

Kuinka moni teistä on kokeillut Pore Maskia ja huomasitteko tekin tuloksia heti? Monet julkisuudesta tutut henkilöt käyttävät tuotetta ja suosittelevat. Suosin MayBeautyn tuotteita sillä ne eivät ole eläintestattu

Nyt olisi teille käytössä:

-30% alekoodi kspore saat TÄSTÄ  tai klikkaa menemällä nettisivuille (maybeauty.fi/kspore)

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “NYT POREILEE”

  1. Kyllä poreilee! Tykkään itse kanssa naamiosta paljon. Meidän talouden vakiotuote 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta