TOP 4

Sanotaan ettei saisi muistella mennetä, mutta eilen illalla paneuduin vanhoihin postauksiin ja oli ihana huomata kuinka intohimolla kirjoittelin silloin! Haluan sen saman innostuksen takaisin ja vanhoja postauksia lueskellessa se kipinä saattaa syttyä!

Tässä ovat TOP 4 luetuinta postaustani, oletteko käynneet nämä jo läpi?

  1. Ympyrä sulkeutui
  2. Kuvia miltä näytän salilla
  3. Oman vartalon vanki
  4. Minä ja mun lyhyet jalat

Kaikki postaukset liittyvät ulkonäköön, joten huomaa kuinka tärkeässä roolissa se on ollut elämässäni vuosi sitten. Tällä hetkellä arvomaailma on sen verran muuttunut, että tärkeintä olisi olla onnellinen <3

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “TOP 4”

  1. Täytyy kyllä sanoa noita vanhoja postauksia selattuani, että sulle sopii niin paljon paremmin toi tumma tukka kuin blondi 😍

    Mä ainakin tykkään nykyään paljon enemmän seurata näitä sun juttuja (etenkin snäpissä) kuin silloin aiemmin, vaikka et niin usein tai suurella intohimolla bloggaakaan. Oot ihana ja mä ainakin pidän sun tyylistä, koska oot oma itsesi. Aikansa kutakin…ehkä se kirjoituskipinä sieltä sitten syttyy, kun sen aika on.

    • Kiitos Jonna ihanasta kommentista lämmitti syvältä!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta