Treffit

Emme viikkoihin ole kerenneet käymään treffeillä ja eilenkin se tuli ihan vahingossa. Lähdimme terassille limulle ja alkoi nälkä kurnimaan. Suunniteltiin, että kaupasta haetaan tarvikkeita ja tehdään hampurilaiset. Ääh siinä olisi mennyt liian kauan, joten ajoimme Panco Villaan ja vedettiin isoimmat hampparit mitä ravintolasta sai.. Yleensä ahdan itseni täyteen väkisin, mutta eilen jäi kaksi isoa pihviä syömättä 😀 On vatsalaukku hieman pienentynyt. Oli kyllä kivaa ja ihana nukahtaa mahan viereen. Kyllä me oltiin koko ilta niin ähkyssä ja mietin, kuinka joku pystyy päivittäin syömään noin raskaasti. Ei ihme, että vireystila on huono..

Tänään onkin rakkaan ystäväni kanssa pyjamabileet! Päästään purkautumaan kummatkin ja toivottavasti stressitasot tasoittuvat. Iltaan kuuluu SUOMI-RUOTSI peli, joka tulee olemaan todella jännä, grilliruokaa ja parasta seuraa! <3 Olen ollut liian laiska tässäkin suhteessa, etten lähde mihinkään. Ennen olen kokenut hankalaksi jos seuraavana päivänä on töitä ja tulee valvottua myöhään. Ihan oikesti, elä elämääsi nainen! Koskaan ei tiedä milloin viimeinen päivä koittaa ja olisi todella surullista, elää vain töitä/treeniä/lepoa varten! Lähde ulos ja tee juuri mikä tekee sinut onnelliseksi, niin minä aijon tänään tehä ja unohtaa kaikki stressiä aiheuttavat aiheet <3

 

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 8
Tykkää jutusta