Langat ei pysy käsissä

Olen aloittanut kirjoittaa tätä postausta noin 10 kertaa ja aina poistanut sen. En ole uskaltanut ottaa riskiä ja sanoa tätä ääneen, mutta nyt koen sen pakolliseksi, jotta pystyn jatkamaan bloggaamista. Mulla on tullut todella iso suojakuori itseni ympärille, kun aloitin tämän työn. Koen, etten pysty kertomaan ns. ”ongelmistani” enään samalla tavalla kuin ennen. Omassa päässäni pyörii, että minun pitäisi näyttää esimerkkiä ja elämä olisi aina yhtä ruusuilla tanssimista. Näin se kuitenkaan ei ole..

Tietoisesti olen asettanut omaan päähäni ihan kauheat paineet ja jos en niitä saavuta on romahdus täysin varma. Nyt on myönnettävä etten ole pystynyt pitämään kaikkia lankoja käsissäni. Treenit ja koti ovat kärsineet pahemmin kuin koskaan aikaisemmin. Olen aina ollut ”kodinhengetär” ja pystynyt pitämään paikat siistinä, pyykit pestynä ja ruuat tehtynä. Eilen huomattiin, että kaapissa ei ollut yhtään puhtaita alusvaatteita/sukkia.. Ei vaan yksinkertaisesti ole ollut aikaa saati jaksamista näiden asioiden hoitamiseen. Syön mitä kaupasta kerkeän nopeasti hakemaan jos kerkiän. Eilenkin söin vain kolme kertaa, ei tahdo ruoka maistua muutenkaan. Aineenvaihdunta on hidastunut, kun ei ole ollut kulutusta samalla tavalla kuin ennen. Se johtaa myös siihen ettei tee mieli syödäkkään. Ennenkuin tilanne riistäytyy käsistä asialle on tehtävä jotain.

Olen rehellisesti ollut viime viikkoina todella surullinen näiden asioiden johdosta. Olen myös ollut todella väsynyt. Eilen tulin illalla näytöiltä ja alkoi silmät lipsumaan sen verran pahasti kiinni, että pysähdyin huoltoasemalle. Oli pakko ottaa 15 min unet, koska muuten en olisi jaksanut ajaa kotiin saakka. 😀

Minua harmittaa todella paljon, että nykyään postauksenikin on näin väsyneitä ja varmasti aistii sen tekstien välityksellä. Onneksi viikonlopuksi on tulossa aivan huippu kelit ja nautitaan niistä!

kristaseuna

12 vastausta artikkeliin “Langat ei pysy käsissä”

 1. Tsemppiä! Itse irtisanouduin juuri työstä, jossa nimenomaan joutui olemaan tavoitettavissa 24/7 ja koin, että se vei minulta aivan liikaa energiaa kaikesta muusta ja ihan vain ilon asioiden tekemisestä. Vaikka hektisessä työssä on omat mielenkiintoiset puolensa, kyllähän se verottaa työn ulkopuolista elämää. Mutta kyllä se siitä, keskity kivoihin juttuihin työssä ja elämässä muutenkin! ^_^

  • Tsemppiä itsellesi! <3 Teit varmasti oikean ratkaisun, jos tuntui työn vievän kaiken ilon elämästä.. Varmasti löydät tasapainon työn ja vapaa-ajan suhteen. Itse sitä juuri harjoittelen ja alan suunnittelemaan päiväni paremmin!

 2. Minäkin irtisanouduin äskettäin liian kuormittavasta ja epäreilusta työstä, joka ei antanut oikeastaan mitään takaisin; Ei ollut voimia treenata, enkä jaksanut laittaa ruokaa saati edes hymyillä muuten kuin väkinäisesti. Nyt pitää vaan rakentaa elämä uusiksi, jotta tollanen alituinen paska fiilis loppuu. Kukaan ei ansaitse sellaista. Paljon tsemppiä sinne, kyllä tästä selvitään.

  • :/ kuulostaa kauhealta! Teit varmasti oiken ratkaisun töittesi suhteen! <3 Tsemppiä isosti sinne!!

 3. Ei ihminen ole mikään kone, jonka täytyisi jaksaa suorittaa 24/7. On erittäin inhimillistä ja tervettäkin huomata joskus väsyneensä ja tarvitsevansa lepoa ja aikaa itselleen. Ymmärrän nuo suorituspaineet, siellä ne ovat omassa päässä luotuja ja itse on usein itselleen se ankarin koutsi. Tärkeintä on kuitenkin muistaa että myös omien heikkojen hetkien tunnistaminen on vahvuutta 🙂 elämä ei ole niin vakavaa, joskus saa kulkea myös nollat taulussa! Hyvää kesää! 🙂

  • Kiitos ihanasta kommentistasi <3 ! Olet oikeassa, pitää oppia nyt antamaan vähän löysää itselleen! Ihanaa kesää sinnekkin!

 4. kiva että jakaat. Täällä toinen joka yrittää pysyä lujan tahdin mukana, työt,ura, perhe sekä omaa hyvinvointi ja aina ajan kans taisteleminen.

  • <3 kovasti tsemppiä ja ihana/kauhea kuulla, että muillakin on samaa fiilistä..

 5. Kuules ihanainen ,on ihan normaalia välillä tuntea uupumusta! Isot uudet asiat elämässä vie voimavaroja,sinulla nyt esim uusi duuni. Älä ruoski itseäsi liikaa vaan nyt keskityt relaamaan ja keräämään voimia tekemällä asioita jotka just nyt tuntuu hyvältä. Ikuinen suorittaminen ja kiire ajaa kenet tahansa loppuun jossain pisteessä. Ihminen tarvitsee myös lepoa kiireisen työn vastapainoksi 💗 Itsellä ollut vähän sama kun uusi duuni & ympäristö niin ollut hektistä mutta nyt oon oppinut hölläämään ja se on auttanut kun erottaa työn ja vapaa-ajan selkeästi toisistaan. Kaikki on väliaikaista joten älä stressaa liikaa, mä lähetän sulle tsemppi jaksut ja ihanaa kun kohta kesä täällä ,siitä saadaan hurjasti energiaa!

  • Voi miten ihana kommentti en kestä <3 Kiitos tuhannesti päiväni pelastuksesta! Oikein ihanaa kesää ja iso halaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 12
Tykkää jutusta