Nousujohteinen elämä olis jees!

”Joskus musta tuntuu et mul on elämä täysin hallinnassa, ja sit voin vaan olla niiku VAU oli tosi kivat 45 sekunttia”. Kuinka moni myöntää, että joskus on elämässä ollut tällainen fiilis? Mä ainakin nostan käteni pystyyn. Tuntuu, että liian usein kun asiat on perkuleen hyvin niin juna kääntyy ja kaikki mikä voi mennä penkin alle niin myös menee..

Muutenkin musta tuntuu, että yhdellä sun toisella on haastetta näin keväisin. Aina puhutaan, että esim kesälomat ovat ihmisille stressaavinta aikaa, mitä hittoa? Pitäisi kauheasti suunnitella ja olla tekemässä, mutta mitä jos ei rahallinen tilanne anna myöden? Silloin kökötetään kotona ja katsotaan sen rakkaan puolison naamaa pahimmassa tapauksessa 4vk 24/7 😀 Ei kuulosta kauhean rentouttavalta. Kuulin radiosta, että tilastollisesti lomakausien jälkeen tulee eniten avioerohakemuksia.. Hurjalta kyllä kuulostaa!

Ehkä vähän ilosempiin aiheisiin 😀 Eilen oli aivan tajuttoman kaunis sää ja vielä äitienpäivänä! <3 Omat vanhempani ovat maailmalla, joten lähdin kuokkimaan toisiin sukujuhliin! Nyt alkaa uusi viikko ja uudet kujeet.

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta