ASUPOSTAUS – rakkaudesta jakkuihin

Toivottiin postausta mun arkivaatteista. Tyyli on muuttunut vuodessa hurjasti, koska ennen pystyin menemään toimistolle, vaikka verkkareissa 😀 Rehellisesti en yleensä edes jaksanut ajatella minkä näköisenä lähden töihin, yleensä myös tukka nutturalla ja ilman meikkiä. Tämä johtui ainoastaan siitä, ettei ollut asiakastapaamisia yms. vain minä ja tietokone.

Tässä on kuvia muutaman viikon ajalta.

Kuten huomaa rakastan jakkutakkeja. Niitä olenkin ostanut heti kun löydän mieluisen! Rento, mutta kuitenkin siisti tyyli on minun juttuni. Kevään saapuessa myös lenkkarit on myös must! Monesti olen ajatellut, että lähden toimistolle rennommissa vaatteissa, mutta onneksi en ole lähtenyt. Sillä tässä työssä saattaa yhtäkkiä tulla lähtö, eikä kerkeä kotona käydä vaihtamassa vaatteita. Pitää olla aina edustavan näköinen!

Eilen tuli hyväksytty ostotarjous ja sen kunniaksi yksi lasi kuohuvaa! Hieno tunne, kun kova työ palkitaan ja neuvottelut saadaan vietyä maaliin saakka. Meillä Remaxilla välittäjät ovat yrittäjiä, joten motivaatio asuntojen myyntiin on todella kova. Jotta leivän saa pöytään tuotua on myös saatava asunnot kaupoiksi, se jos mikä motivoi!

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “ASUPOSTAUS – rakkaudesta jakkuihin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta