Herkut, jotka ei lihota!

Nyt on viimeinen hetki jättää herkut pois! Heinäkuu on oma tavoitteeni olla kesäkunnossa, joten aloitin nyt herkkulakon. Täysin en kuitenkaan pysty olemaan ilman sipseistä/makeaa,  mutta onneksi on Fitnesstukku, joka juhlii nyt 10-vuotissyntymäpäiviä!  Olette varmasti teksteistäni huomanneet, että viikoittain olen pitänyt herkkupäivän ja tästä en aijo jatkossakaan luopua. Ainoastaan herkkujen makrot ovat muuttuneet 😉

Olen monesti kertonut kuinka kova sipsin syöjä olen. Onnekseni sitä ei tarvitse lopettaa, koska nämä tuotteet ajavat asiansa! Ehdottomia suosikkejani on Nachot yhdistettynä tacodippiin ja sipseistä barbeque!

Nyt saat alennusta CUPONATIONilta, koska synttäritarjoukset ovat käynnissä. Suosittelen nyt tilaamaan, koska saat -10 € täältä! Toimitus on myös nyt ilmainen! 

NACHOS SIPSIT

Leivoksen olen korvannut Marsmallow dipillä, jonka laitan riisikakkujen päälle! Viime vuonna kisojen jälkeen, kun tulin lavalta pois oli takahuoneessa odottamassa riisikakut yhdistettynä dippiin, että sen verran hyvää on 😉

 

MARSMALLOW

Tätä tuotetta voi käyttää mihin tahansa esimerkiksi leipomiseen, jätskin päälle tai riisikakkujen (kuten minä). Puuron kanssa myös ihan ehdoton ykkönen!

STRAWBERRY SYRUP

Kuka nyt ei rakastaisi karkkeja!? Varsinkin, kun ne maistuvat oikeilta namuilta ja sisältää 16g proteiinia ja 4g BCAA! Tärkeitä kuitenkin on se, että karkit eivät sisällä sokeria. Jos et usko maista itse 😉

PROTEIINI KARKKI

Kannattaa käydä tutustumassa myös Cuponation kampanjoihin koskien Fitnesstukun SYNTTÄREITÄ!

Kuinka moni meinaa kokeilla minun suosikkejani? 

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta