Kuoleeko blogini?

Musta tuntuu, että nyt viimeisen kuukauden aikana  on ollut tunne  ”mitä tänne kirjottaisin” . Välillä tulee aikakausia ettei ole mitään ideoita, eikä omassa elämässä mukamas  tapahdu mitään mistä kertoa 😀 Vaikka tapahtuu paljonkin, mutta en löydä samanlailla inspiraatiota kirjoittaa niistä kuin ennen..

Olen kuullut kollegoita, että näitä aikoja tulee ja aika pitkään olen kirjoitellut säännöllisesti. Kaipaankin teiltä nyt ideoita, mitä haluatte lukea? Turhautumista en siedä ja nyt se on ollut jo liian pitkään mieltä painamassa.

Monesti olen sanonut, että haluan tehdä asioita jotka tekevät minut onnelliseksi. Kirjoittaminen on ollut kohta kaksi vuotta osana arkea ja se on ollut tapa myös ”purkautua”. Enään en halua /uskalla kirjoittaa kaikkea mikä mieltä painaa, itsesuojeluvaisto on tullut vahvemmaksi. Aluksi kirjoitin todella avoimesti ja joskus siitä sai kärsiä. Nykyään mietin todella tarkkaan mitä teille jaan ja siitä varmaan tämä ”ideattimuus” osaksi johtuu.

Kisaamisen ja ylipäänsä fitneksen takia blogin alunperin perustin. Tällä hetkellä ne eivät kuulu tähän elämäntilanteeseen, joten jotain on tehtävä ettei täällä aivan hiljennytä.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille ja yritetään yhdessä inspiroitua.

kristaseuna

10 vastausta artikkeliin “Kuoleeko blogini?”

  1. Tulevasta talonrakennusprojektista varmasti riittää kerrottavaa ja kiinnostuneita lukijoita myös. Mua kiinnostaisi myös, että minkälaiset liikuntarutiinit sulla nykyään on, kun kisaaminen on takana. Ja millainen sun suhde liikkumiseen muutenkin on nyt. Myös sellainen yhden päivän ”päiväkirja” olis hauskaa luettavaa : )

  2. Miten sä oot kiinnostunut salilla käymisestä ja mikä sun eka tavoite oli aikoinaan 🙂

  3. My day -postaus olis kiva ja sitten vaikka viikon asut -postaus 🙂 snäpeissä ainakin näkyy sulla kivoja työvaatteita niin olisi tuollainen kiva!

  4. Sulla näkyy tosi usein hyvännäkösiä vaatteita yllä.
    Miten esimerkiksi pukeudut arkisin/töihin tai juhlaan? 🙂

  5. Minusta voisit pitää ”suusi kiinni” ja lähettää pari kertaa viikossa kivoja bikini, alusvaate ja pilkettä silmäkulmassa kuvia meidän mieslukijoiden iloksi. Turha jaaritella tyhjää masentuneiden naislukijoiden takia.

  6. Moi! Ihan sun normaali arki kiinnostaa, miten liikut, syöt, rentoudut, pukeudut töihin, salille ja juhlaan, meikki- ja ihonhoitojutut ja kuvista saa motivaatioo 🙂 Vaikka arkipäivät varmaan aika samankaltaisia yleensä niin silti 🙂 Kiitos kivasta blogista, oon lukenu pitkään ja olet ihana :)!

    • voi kiitos ihanasta kommentista! <3 Tulipas hyvä mieli! Varmasti jaan näitä asioita kanssanne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta