Voikun elämä olisi pelkkää leikkiä!

Olen viime kuukausina kysynyt monesti itseltäni, mitä haluan elämältä? Jonkunsortin paniikinomainen tarve täysillä elämiselle tuli alku vuodesta, jolloin koin ensimmäisen menetyksen. En osaa kuvailla mitä päässäni olen käynyt läpi, mutta fyysisiä tuntemuksia voin teille hiukan  avata.

En tiedä kuulostaako hullulta vai onko muilla samoja oireita stressin kanssa. Minulla on nimittäin alkuvuodesta saakka ollut elohiiri vasemmassa silmässä. Mitä kovemmaksi stressi muuttuu sitä useammin silmäni nykii.. Huh eipä ole koskaan ennen ollut moista. Toinen fyysinen vaiva on ollut ne vatsakivut treenin aikana, nyt niitä on ollut vähemmän,  onneksi. Alkuvuodesta kuitenkin teistäkin varmasti osa muistaa miten kovia kramppeja minulle saattoi toisinaan tulla.

Se siitä turinasta ja takaisin aiheeseen. Minusta tuntuu, että elämästäni puuttuu jotain. Olen miettinyt mitä se voisi olla ja mitä voin tehdä asian eteen. Olen onnellinen, mutta silti mikään ei tunnu miltään.. Kaikkea ihanaa nyt on tapahtumassa, eikä pitäisi olla stressiä mistään, mutta silti pala on kurkussa liian useasti. Kun katson lapsia, jotka pyöräilet reput selässä tulee fiilis ”tuolloin ei stressi painanut ja elämä oli pelkkää leikkiä”. 🙂 Välillä salaa toivon, että voisin vielä hetken olla lapsi.

Ompas synkkää selittämistä, vaikka aurinko paistaa ja kaikki on ulkoisesti pirun hyvin <3 Käytiin tänään hakemassa tarjous talopaketista ja huomenna haetaan toisesta firmasta! Siitä ajatuksesta hymy irtoaa ja se jos mikä on tärkeintä.

 

kristaseuna

5 vastausta artikkeliin “Voikun elämä olisi pelkkää leikkiä!”

 1. Pakko kommentoida sen verran, että itselläkin oli elohiiri vasemmassa silmässä muutaman kuukauden ajan syksyllä eikä se meinannut millään lähteä! Epäilin myös töissä tietokoneella istumista, stressiä työharjoittelusta.. 😀 ehtihän siinä pelätä jos jonkin moista sairautta 😀 .. Jotenkin se sitten hävisi pikkuhiljaa, ehkä 3viikon totaaliloma teki tehtävänsä 🙂 Toivottavasti helpottaisi sinulla:) ymmärrän myös erittäin hyvin tuon fiiliksen kun kaiken pitäisi periaatteessa olla todella hyvin, mutta oma fiilis ei ja ahdistaa ym! Niissä tilanteissa miettii nimenomaan niitä hyviä asioita eikä anna ahdistuksen vallata mieltä!
  Mukavaa kevään jatkoa!!:)

  • Ihana kuulla, että jollain muullakin silmä on nykinyt! Eli se lähtee kun mieli tasoittuu <3

   Kiitos samoin sinulle! 🙂

 2. Voi nainen, onpa kamalaa kuulla :(. Toisaalta kriisi vie vahvasti aina kohti jotain uutta (tai ei aina, mutta usein), mutta onhan tuo varmasti tosi raskasta. Voimia sinne ruudun toiselle puolen.

  Ja kuule. Mun blogissani on sattumoisin JUST tuohon ”mikään ei tunnu miltään” -fiilikseen lääkettä. Mä kirjoitan nimittäin paljon onnellisuudesta ja unelmista asiaa, joten kokeilehan tehdä tämä tehtävä: http://www.rakkaudellahannele.fi/2016/12/kaikki-on-hyvin-mutta-en-ole-onnellinen.html

  Toivottavasti ovet ja padot aukenevat pian sun elämässä ja löydät sen, mitä tarvitset. Kaikkea hyvää.

 3. Kuulostat siltä, että sun pitäisi olla kotiäiti 😉 lapsi täyttää kerta heitolla tyhjyyden ja saa olla leikkimielinen joka päivä! Stressi tosin ei taida vähentyä, sitä vaan murehtii ja stressaa enemmän, mutta vähän eri asioista.. suosittelen täydestä sydämestä, tässä tuijottelen elämäni keskipistettä, tyttö 3kk..☺

  Terkuin, kotiäiti 😉

 4. Sulla on varmaan magnesium vaje, se vaikuttaa hermoston toimintaan ja vaje näyttäytyy helposti pienten hermojen toiminnassa ensin, voi liittyä myös lavan alueen lihasten hermoprobleemaan?. Stressi kuluttaa myös kovasti mg. Niin ja osta mgsitraattia, mgoksidi toimii lähinnä laksatiivina. 😉
  Niin ja b12 vitamiinia sisältävä mg-valmiste olis vielä tehokkaampi hermoston toiminnan kannalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta