VAUVA!!!

Vappu viikonloppu on täällä.  Vappu, johon ei kuulu alkoholia on tämän vuoden juttu. Meillä on nimittäin paljon muuta kivaa ohjelmaa. Enkä tiedä haluaisinko olla edes piknikillä kaatosateessa :/. Esittelyitä ei pidetä ja saan minäkin muutaman päivän ottaa rennosti!

Tänään olinkin aamusta kiertelemässä vauva kauppoja. Meillä on huomenna Onnin 1 vuotis bileet. Vuosi on mennyt hujauksessa, koska muistan elävästi viime Vappuna, kun miehet juhlivat varpajaisia. 😀 Asia mistä en ole vielä teille kertonut on, että minusta tulee kumski eli KUMMITÄTI! Paras ystäväni ja teillekkin tuttu ”Kake” eli Karla ja Ville saavat vauvan! <3 Saimme tietää tämän jo heti, kun raskaus selvisi vanhemmille ja muistan sen hetken ikuisesti! Karla ”sun on nyt hyvä istuu alas, koska meillä on kerrottavaa”. Samalla sekunnilla tiesin mitä sieltä on tulossa ja onnen kyyneleet tulvivat silmiini. Tietenkin tulevalle babylle tarttui myös tänään lahja kauppareissulta, hemmottelen varmasti sen pienokaisen ihan piloille!

Sunnuntaina menemme Lahteen yökylään Karlan ja Villen luo, syödään varmasti munkkeja ja ollaan vaan. Olen taas odottanut tätä reissua kuin kuuta nousevaa <3

Ihanaa Vappua kaikille ja olkaa varovasti!

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “VAUVA!!!”

  1. Minkä mittainen sinä ja miehesi olette?:) meillä pituusero näyttää samalta!

    • Kyllähän tästä vauvoista puhutaa, otsikko ei mielestäni ollut ”me saadaan vauva” 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 8
Tykkää jutusta