OLEN KESKIVERTO

Minua niin ärsyttää se miten ihmisiä arvostellaan ja tuntuu, että nykyään meriitillä on vain merkitystä. Tämä nykypäivän somemaailma määrittelee kaikki ihmiset tiettyihin lokeroihin, jota en voi sietää. En halua, että minua ikinä arvostellaan sen takia mitä olen tehnyt/saavuttanut.

Minulle ei ole merkitystä onko joku tyyppi törkeen rikas, ison yrityksen toimitusjohtaja, MM mitallisti urheilussa yms.. Tätä listaa on helppo jatkaa maailman ääriin. Mielestäni on tärkeintä mitä tämän ihmisen sisältä löytyy. Itse tiedän olevani monessa asiassa mitä teen keskiverto kansalainen. En oikeastaan ikinä ole kokenut tunnetta, hei mä olen ylivoimainen.

Blogini lukijamäärät ovat keskitasoa, en ole suosituin bloggaaja, mutta en myöskään itselleni kirjoittelija. Vuositason tienastit ovat keskitasoa. Nuorena aloitin todella naurettavan pienellä palkalla ja oli pakko kituutella. Sitten tajusin, että minun on pakko hinnotella itseni ja oma arvoni. Kilpaurheilijana en koskaan missään lajissa ole ollut huippu, oli kyse telinevoimistelusta, yleisurheilusta tai fitneksestä. Eli keskiverto urheilija.

Vaikka monella elämän osa-alueella olen keskiverto kansalainen on minulla todella iso sydän. Haluan aina auttaa, kun sitä pyydetään ja en pystyisi tehdä kenellekkään pahaa. Valehtelua vihaan enemmän kuin mitään muuta ja oli kyse kenestä tahansa rehellisyys on minulle kaiken A ja O. Elämässä pitää ajatella tulevaisuutta ja juuri sen takia ei pidä polttaa siltoja takanaan. Eikö tämä ole tärkeintä?

Ei siis lokeroita ihmisiä heidän ulkoisen hapituksen takia tai saavutusten, vaan sen mitä sisältä löytyy. Monet menestyjät ovat sydämellisiä ja herkkiä ihmisiä ja sitä minä arvostan heissä. Eivät he pröystäile saati nostata itseään jalustalle vaan haluavat elää ihan normaalia elämää.

<3:llä Krista

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 16
Tykkää jutusta