FITNESS KISAT

Eilen ihmettelin snäpissä, kun paras ystäväni on Helsingissä ja mietin mikä on mennyt minulta ohi. Muutaman sekunnin mietinnän jälkeen tajusin, että on FITNESS viikonloppu ja kisaajien kevään kohokohta! Ai kauhea miten alkoi raksuttaa ja muistot tulivat kirkkaana mieleeni viime vuodesta, jolloin itse kisasin kulttuuritalolla.

Kisat, jonka jälkeen päätin, että nyt on pakko hengittää.

Muistan sen fiiliksen, että selvisin. Kaiken muun sähellyksen keskellä menin maaliin asti ja mikä onnen tunne oli sen jälkeen! Vain kisadietin vetäneet tietää, että oli olosuhteet mitkä tahansa se ei helppoa ole. Viimeiset viikot ovat yleensä todella väsyneitä ja rankkoja, joten muun elämän on pakko olla tasapainossa. Muistan myös kuinka helpottunut olin kisojen jälkeen, vaikka pidempään itkin asiaan. Pitkään mietin olinko ”nolannut” itseni, kun sijoitus oli taas seitsemäs ja kunto oli super nesteinen. Koko kisaviikonloppu oli minulle todella stressaava eikä yhtään seesteinen. Stressasin kaikkea muuta mitä henkilökohtaisessa elämässä oli meneillään ja se on jäännyt harmittamaan.

Nyt ennenkun lähden töihin haluan sanoa kaikille lavalle nouseville. Keskittykää pelkästään itseenne tämän viikonlopun ajan, vaikka mitä muuta olisi meneillään älkää miettikö niitä. Ensi viikolla kerkeätte palautua normaali elämään 😉

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “FITNESS KISAT”

  1. Olis kyl huippuu nähä sua taas lavalla! Sulla on sellasta taistelutahtoo, mitä muilla ei oo ja sulla jalat maassa, kun taas monella muulla! Siks sua seurannu blogissa melkein alusta saakka!

    Teetkö muuten vielä niitä ruokaohjelmia uuden uran ohella? Jos teet nii olis aika mahtii saada omanlainen ohjelma 🙂

    • Voi miten ihana kommentti kiitos <3!! Teen ruokaohjelmia joka viikko ja huomenna taas lähtee asiakkaille henkilökohtaisia ohjelmia, joten laita ihmeessä minulle spostia [email protected] 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta