MORKKIS SYÖMISESTÄ

Pääsiäispyhät alkavat olemaan takana. Painaako morkkis syömisestä ja juomisesta? Ei hätää niin painaa minuakin ja ehkä ”paria” muutakin! Tuli tosiaan itsekkin syötyä todella huonosti koko viikonlopun. Huonosti sen takia, kun söin jatkuvasti.. Oli kiva makoilla ja napsia jatkuvasti jotain pientä 😉 Mitä muutakaan mökillä kuuluisi tehdä kun syödä ja nukkua?

12h yöunilla sai kuitattua hienosti univelat ja kyllä sielu lepäsi maalaismaisemissa. Lähdimme jo eilen ajelemaan kotiinpäin välttyäksemme tämän päivän ruuhkilta. Riittää, että matkaamme körötellen 5h ilman ruuhkaa. Joni on niin taloudellinen ja turvallinen kuski ettei ainakaan tarvitse pelätä ylinopeus sakkoja 😀 Hän kuulemma haluaa jättää pienen hiilijalanjäljen jälkeensä.

Tänään tuntui tuo 3 päivän herkuttelu jaloissa. Ei meinannut mennä treenihousut jalkaan, saati jalka ei tahtonut nousta HIIT treenissä. Tämä oli odotettavissa, enkä ota asiasta paineita. Mitä nyt kuvaukset perjantaina.. Nyt kokeilenkin seuraavat päivät vähähiilihydraattista ruokaohjelmaa, pakko saada nämä nesteet liikkeelle!

Miksi minulla on morkkis? Sen takia ettei herkuttelu jäännyt yhteen päivään niin kuin suunnittelin,  vaan jatkui eiliseen iltaan saakka. Morkkis siitä, että olen menettämässä kokonaan selkärankani. Morkkis siitä, että miten voin motivoida teitä jos itsellänikin on haasteita motivoida itseäni. Ei se mitään, lähdetään taas kohti uusia haasteita ja jätetään tämä morkkis taaksemme! Päätin pitää tulevan viikon lepoa salista, koska kroppa on levon tarpeessa ja kalenteri näyttää muutenkin  super tiukalta. Turha lähteä rasittamaan kroppaa yhtään enempää, kun palautuminen tuntuu olevan taas haastavaa. Kroppa kerää varmasti nestettä myös levon puutteesta ja stressistä.

Toivottavasti teilläkin on ollut herkullinen pääsiäinen<3 Kärsiikö kukaan muu morgulasta, nyt saa ilmoittautua! 

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “MORKKIS SYÖMISESTÄ”

 1. Ihan mahtavaa, että tuot tämän avoimesti esille 🙏 Se ei millään tavalla vähennä sinun motivaatiotaitoasi, vaikka myönnät, että ihan samalla tavalla sinulle herkut maistuu, kuin kaikille muillekin. Päinvastoin! Se antaa muille uskoa siihen, että hyvän kunnon voi säilyttää, vaikka välillä herkuttelisikin. Oot upea ja inspiroiva ❤️

 2. Täälläkin on kyllä tultu herkuteltua, eikä ihan vähän 🙈 ensin perjantaina pikkusiskon synttärit ja leffassa irttareita poikaystävän kanssa, lauantaina jätskiä poikaystävän isän luona ja sunnuntaina kun olin suunnitellut meneväni vähän terveellisemmällä linjalla niin isotäti oli leiponut porkkanakakkua enkä kehdannut kieltäytyä. 😅 Kaiken huipuksi poikaystäväni äiti innostui ottamaan varaslähdön vappuun ja teki itse tippaleipiä ja munkkeja! Ole siinä sitten ilman kun koko kämppä tuoksuu niille 😂 No tänään on kuitenki jo palattu astetta terveellisempään ruokavalioon. Eikä se juhlapyhinä herkuttelu nyt maatakaada 😉 Musta on kiva kun kirjoitat myös epäterveellisestä menosta vaikka fit oletkin, se osoittaa että ihmisiä tässä kaikki vaan ollaan 😄 Ja turha murehtia miten pystyt motivoimaan muita, mua ainakin motivoit vaikka välillä sullakin on niitä hetkiä ettei terveellinen ruokavalio tai treeni nappaa. 😊

 3. No kuule kyllä! Pääsiäisenä on liikaa herkuteltu, mut nyt siihen tulee stoppi. Mitä ny vähä söin viel suklaata, niin ei se mitää, mut enää en tällä viikolla syö arkipäivinä. Nyt saa se herkuttelu vähäks aikaa riittää. Jospa osais olla ilman herkkuja, kun on tuo kesäki tulossa ja kovasti metsästetään kesäkuntoa. Hyvin on lähteny liikkeelle kesäkunnon kuoriminen, mut viel on töitä tehtävänä. Kyllä, morkkis on täälläkin!0

 4. onneks ei tarvi kärsiä moisista 🙂 söin tasan yhden kerran mämmiä puoliväkisin ja siitä ei morkkista tullut. onneksi ei tee enää mieli vetää mitää övereitä, herkuttelen ennemmin oikeella ruualla.

 5. Minusta tämän postauksen pilasi tuo lopetus…alku oli niin hyvä ja tsemppaava. Miksi hokea sanaa ”morkkis”?
  Eikös pääsiäisen/viikonlopun herkuttelut vain motivoi eteenpäin ja tee hyvää kun treenaa paljon ja kovaa. Todennäköisesti oot jatkuvasti miinuskaloreilla niin herkuttelu tekee vaan hyvää.
  Ja ehkä vähän liioiteltua tuo sinun kommenttisi että olisit menettämässä kokonaan selkärankasi :DD eikai nyt 2 pv herkuttelu sitä meinaa 😀
  Mites toteutat lepoviikon salilta? sisältääkä se kehon huoltoa, kävelyä tai jotain? =)

 6. Mulle ei tullut koska keskityin terveellisiin herkkuihin, kuten raakasuklaaseen ja itse tehtyyn sokerittomaan jäätelöön! Mutta kyllä kaikesta makeasta huomaa ettei pidä liikaa syödä, ei ole ollenkaan niin hyvä olo kuin perusruualla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta