KOKEILE TÄTÄ PÄÄSIÄISENÄ!

Nyt alkaa pääsiäinen ja hetkeksi pääsee mökille hengähtämään. Tällä alalla toki olen jatkuvasti tavoitettavissa, mutta sehän on itsestäänselvyys. Kun puhelin soi, se on yleensä vain hyvä merkki! Eilen olikin iso päivä minulle nimittäin ensimmäiset asuntokaupat hoidettiin, yksi kohde Mäntsälästä tuli myyntiin ja kalenterit täyttyvät hyvää vauhtia! Nyt tarvitaan lisää myytävää, kun asunnot menevät nopeasti kaupaksi.

Eilisen  illan ja yön olin yksin kotona ja harrastin itsetutkiskelua, se on vuosien saatossa tullut todella isoksi osaksi minua. Saatan istua ikkunan vieressä tunnin katsoen pihalle ja miettiessäni elämää. Elämän kiertokulku on todella kiehtova käsitys enkä ole päässyt yhtään perille sen ytimeen. Mistä olen lähtenyt ja mihin saakka olen tähän mennessään päässyt. Se Krista, joka muutti 17 vuotiaana pois kotoa on tullut pitkän ja kivisen tien tähän päivään. Ilman kaikkia monttuja joihin olen tipahtanut en olisi näin määrätietoinen ja kriittinen elämääni kohtaan.

Välillä pitää  antaa itselleen armoa ja nyt rentoudun muutaman päivän hyvällä omatunnolla. Minulla on selvästi aina yksi elämän osa-alue jolle annan kaikkeni. Vuosia peräkkäin se oli kilpaurheilu, jolloin työt tulivat siinä sivussa. Nyt treenaaminen on astunut hiukan sivummalle ja työt ovat ottaneet paalupaikan! Näin sitä palaset loksahtavat paikalleen, kun kerkiää hieman harrastaa itsetutkiskelua 🙂

Jos teilläkin on rauhallinen pääsiäinen tulossa kokeilkaa itsetutkiskelua. Istu yksin ihan hiljaiseen paikkaan, jossa näet ulos. Huomaat, kun ajatukset alkavat lentää.

Ihanaa pääsiäistä kaikille ja ajelkaa varovasti ruuhkissa <3

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “KOKEILE TÄTÄ PÄÄSIÄISENÄ!”

  1. Ihanaa huomata että säkin oot noin syvällinen ihminen 🙂 mullakin on nyt noin puolivuotta ollut sellainen kausi että mietin usein tätä elämää, kuolemaa, mitä sen jälkeen tapahtuu ym. Ja nyt on tullut sellanen todellinen ”hoksaaminen” et oikeesti täällä eletään vaan kerran että pakko tehdä paljon kivoja asioita, käydä ihanissa paikoissa, matkustella paljon, tehä sitä työtä mistä tykkää… ennen mä vaan olin ja menin enkä aatellu elämää yhtää. Toisaalta oli helppoo mut nyt vaan on oppinu rakastaa omaa miestä eritavalla ja eläny hetkessä niiden lähimmäisten kanssa kun on viettäny aikaa..
    Miten sä oot päässy näistä ajatuksista sit ns yli? Ja mitä muuten ajattelet siitä et näättekö Sofin kanssa vielä? Aika syvällistä mut oli pakko kommentoida <3<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta